Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

SKI BACHLEDKA má nový dizajnový a architektonický skvost

Pribudli apartmány, bar aj reštaurácia

Hladný, smädný, unavený? Nové reštauračné zariadenie ponúka riešenie a ešte jedno veľké plus. V novovzniknutom priestore sa dá lahodne občerstviť aj pohodlne vyspať v troch dizajnových apartmánoch. Projekt vytvorili mladí muži z architektonického štúdia Compass Architekti a veru si dali poriadne záležať. Hoci areál veľmi nie je vidieť, z neho je vidno všetky horské dominanty. Návštevníci tak môžu aj z interiéru obdivovať krásnu panorámu Belianskych Tatier.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa PANORAMA BACHLEDKA (@panorama_bachledka),

Napriek tomu, že je areál rozsiahly, vôbec neruší prírodné prostredie, do ktorého je situovaný. Viac-menej je celý objekt osadený v teréne a zo svahu vykúkajú len veľké presklené plochy a terasa. Celý projekt sa skladá z viacerých objektov, ktoré sú umiestnené na rôznych úrovniach. Vydarený spôsob, ako svojim hosťom zabezpečiť dostatok súkromia a vytúženej pohody, no zároveň nepoškodiť charakter a podobu krajiny. Presne o to autorom projektu išlo a pri orientácii využili ideálnu južnú stranu svahu. V jednom z objektov je reštaurácia pre 180 hostí a barový pult, ktorý sa nachádza aj na vonkajšej terase s kapacitou až 350 miest.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa BACHLEDKA SKI & SUN (@ski_bachledova),

Škandinávia v Tatrách

Dizajnové a presvetlené apartmány sa nachádzajú na západnej strane areálu a komfortne poslúžia aj náročnejším hosťom. Všetky tri apartmány majú dve dvojlôžkové spálne, kúpeľňu, kuchynský pult  a šatník ukrývajúci ďalšie miesto na spanie prístupné len za pomoci rebríka. Kombinácia betónu, dreva a teplých farieb na nábytku v interiéri robí z apartmánov moderný priestor plný harmónie v lese. Smrekový obklad je použitý nielen tu, ale aj v reštauračnom objekte. Dizajnéri sa zároveň pohrali s dreveným smrekovým reliéfom na stene reštaurácie. Ten pekne dopĺňa priestor a láka návštevníka myslieť aj na environmentálnu a ekologickú stránku projektu. Použitím lokálnych a prírodných materiálov totiž nezaťažuje životné prostredie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa PANORAMA BACHLEDKA (@panorama_bachledka),

Apartmány spája multifunkčná miestnosť, z ktorej dokáže rýchlo vzniknúť konferenčná miestnosť, environmentálna učebňa či herňa. Do skvalitnenia služieb sa jednoducho oplatí investovať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa BACHLEDKA SKI & SUN (@ski_bachledova),

Okolité atrakcie lákajú nielen Slovákov, ale aj zahraničných hostí. Moderný projekt s využitím prírodných elementov predstavuje novú dimenziu architektúry, ktorá je vo svete veľmi obľúbená. Aj vy sa chystáte zažiť dobrodružstvo a vidieť krásne architektonické skvosty?

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 0x
  • 9x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie