Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Nepotkýnajte sa o káble, využite výsuvné zásuvky!

Menej je viac neplatí

Dôsledné naplánovanie počtu a umiestnenia elektrických zásuviek prispieva k spokojnému a pohodlnému bývaniu. V tomto prípade neplatí, že menej je viac. Radšej pridajte o zásuvku – dve navyše, aby ste nemuseli reptať, že ich máte málo. Poďme si priblížiť, aké praktické sú zabudovateľné zásuvky.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa J M W Electrical Services Ltd (@jmwelectrical),

Zásuvky v podlahe

Lámete si hlavu, kam zapojiť lampu, reproduktory alebo počítač uprostred miestnosti? Tento problém môžu jednoducho a elegantne vyriešiť dizajnové podlahové zásuvky. Privedú elektrinu kamkoľvek potrebujete. Pokojne môžu byť v strede miestnosti, na terase alebo priamo v trávniku. Základom podlahovej zásuvky je inštalačná krabica z hliníkovej zliatiny, ktorá je odolná voči mechanickému namáhaniu. Nepoškodí ju vysoká mechanická záťaž ani podlahové vykurovanie. Do jej vnútra sa umiestni potrebný počet zásuviek, prípadne káble od počítača, audio či video techniky. Krabica má odnímateľné veko, ktoré sa môže prekryť vybranou podlahovou krytinou a zásuvka sa stane úplne neviditeľnou. Pokiaľ ju nechcete maskovať, môžete si zvoliť verziu s vyklápacím vekom z nerezovej ocele. Zásuvka môže byť zatvorená aj vtedy, keď sú spotrebiče zapojené, pretože káble vedú cez otvory vo veku.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Regency Stone (@regency_stone),

Flexibilné zásuvky a lišty

Ak ani podlahové zásuvky nedokážu uspokojiť vašu potrebu pohybovať sa s elektrickým spotrebičom voľne v priestore, riešením sú flexibilné zásuvky. Ide o systém elektrických líšt a zásuviek s rôznou dĺžkou, ktoré môžete pridať alebo odstrániť podľa potreby. Najpraktickejšie sú v kuchyni nad pracovnou doskou, kde neraz nárazovo používate množstvo drobných spotrebičov. Je to estetické a bezpečné riešenie a na pracovnej doske vám zbytočne neprekážajú žiadne šnúry.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Pop Up Power Sockets (@popupsocket),

Tak čo, zaujali vás tieto zásuvkové inovácie? Ak sa chystáte prerábať kuchyňu či pracovňu, určite sa informujte aj o takýchto šikovných elektrických zásuvkách.

Barbara

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie