Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Aj pivo sa dá variť štýlovo! Presvedčte sa na vlastné oči

Milovníci zlatého moku zo stredného Slovenska už netrpezlivo odpočítavajú dni do veľkého pivného sviatku. 11. septembra, počas veľkolepej otváracej párty, privíta svojich prvých návštevníkov Prvý zvolenský pivovar. Tí si budú môcť vybrať z viacerých druhov kvasinkového, nepasterizovaného a nefiltrovaného Piva Vŕšky.

kožené sedačky a príjemná atmosféra v prvom zvolenskom pivoare
Zdroj: Prvý zvolenský pivovar – Pivo Vŕšky

Variť sa tu ale nebude len skvelé pivko. K tomu neodmysliteľne patrí dobré jedlo a v priestoroch pivovaru bude otvorená aj dizajnová reštaurácia. Hoci prvé lahôdky si v nej budete môcť vychutnať až o pár dní, nazrieť do novozariadeného interiéru môžete vďaka virtuálnej prehliadke už dnes.

Redakcia Beevam.sk pre vás exkluzívne naskenovala reštauráciu v Prvom zvolenskom pivovare ešte pred jej otvorením. Poprechádzajte sa spolu s nami rustikálnym interiérom, v ktorom prevládajú prvky dreva a doplnky umocňujúce útulnú atmosféru pivovaru, vďaka technológii Matterport.

Virtuálna prehliadka Matterport

Obrazom vám však nevieme sprostredkovať výnimočné chute a vône, ktoré vás privítajú hneď pri vstupe do reštaurácie. Príďte sa sami presvedčiť nielen na vlastné oči. Na svoje si určite prídu aj chuťové poháriky. Redakcia Beevam.sk pri tom rozhodne nebude chýbať 🙂

Maťka

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie