Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Identita spoločnosti si zakladá na praktickosti aj dizajne

Funkcia naviac

Poslaním interiéru je prezentovanie produktov a oblasti zamerania spoločnosti. Okrem rozširovania spoločnosti v budove Trade Center II Building sa rozširovali a menili aj funkcie pôvodného priestoru.

Flexibilný priestor sa zmenil na základe požiadaviek od klienta. Pre zamestnancov rôznych oddelení vznikol coworkingový priestor s chill out zónou, veľká meetingová kancelária a hypermoderné kancelárie s výraznými geometrickými tvarmi. Celkový vizuál interiéru bol spracovaný na základe dizajn manuálu spoločnosti. Moderní zamestnávatelia sa rýchlo prispôsobujú aktuálnym trendom a menia svoju tradičnú štruktúru do súčasnej podoby.

Identita na prvom mieste

Flexibilné administratívne budovy sú pre medzinárodných hráčov podstatné a coworkingové priestory sú dnes nevyhnutnosťou. V interiéri sú použité rôzne materiály reflektujúce zámer firmy Aliter. Dizajnový jazyk je autentický a výrazne sa odlišuje od štandardných kancelárskych priestorov.

Forma, s akou sú prevedené jednotlivé riešenia, je inovatívna a atraktívna pre zamestnancov aj klientov, ktorí do firmy zavítajú. Výrazná modrá farba eskaluje v jednotlivých miestnostiach a v kombinácii s bielou prezentuje identitu spoločnosti. Celý priestor oddeľuje stena z číreho skla zasadená v dvoch radoch, čo duplikuje aj celkový efekt.

Vo svojom odtieni

Rafinovaným stropným riešením a vhodným výberom stropného osvetlenia vytvoril architekt Ján Kočiško originálny a sugestívny dojem. Modrú farbu zväčša interpretujeme ako odtieň istoty, stálosti, vízie a bezpečia. Správny dizajnový koncept musí brať do úvahy odrazené svetlo. V kombinácii s odtieňmi šedej sa podarilo získať dôveryhodný akcent a plynule podporiť účel a cieľ spoločnosti. Zariadenie a nábytok v jednotlivých častiach taktiež nepôsobia rušivo.

Interiér tvorí komplexný celok a harmóniu ešte umocňujú fixné riešenia, ako sú dekorácie v podobe rastlín, geometrické tvary na povrchoch a jednotná podlaha.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie