Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Jednoduché spôsoby, ako docieliť moderný interiér

Moderný interiér je o slobode, poriadku, jasnosti foriem a línií a absencii nepotrebných vecí. A práve nasledujúce tipy sa o navodenie spomínaných situácií a atmosféry postarajú najlepšie.

Vytvorte voľný priestor

V modernom interiéri je potrebné cítiť priestor. To sa dá dosiahnuť otvoreným interiérom – napríklad tak, že skombinujete kuchyňu s jedálenským kútom alebo so štýlovou modernou obývačkou.

Okrem toho by ste sa mali zbaviť dverí, aby bol pohyb po byte čo najpohodlnejší a najvoľnejší. Ak žijete v teplejších oblastiach, pomôcť navodiť efekt modernosti a otvoreného priestoru vám pomôžu aj veľké okenné tabule.

Uprednostnite svetlé farby

Bielu možno právom nazvať farbou moderny. Svetlé farby na stenách a strope nielen vizuálne rozširujú priestor, ale aj plnia byt alebo dom sviežosťou a ľahkosťou. Ak sa vám biela nepáči a pripadá vám príliš sterilná, môžete si zvoliť niektoré jej tmavšie odtiene, ktoré sa dobre kombinujú s výraznejšími farebnými akcentami.

Vyzdvihnite vašu individualitu originálnym doplnkom

Súčasné umenie je veľmi kontroverzné a je predmetom veľkej diskusie. Vždy si ale môžete nájsť objekt, ktorý bude odrážať vašu individualitu. Hlavným prízvukom v priestore sa môže stať maľba, umelecký predmet, socha alebo aj krásne moderné schody.

Výber závisí od vášho vkusu – môže to byť umelecké dielo v akomkoľvek štýle. Nebojte sa kombinovať aj nesúrodé – modernosť v interiéri predsa umožňuje veľa variácií. Tak si vyberte správne a moderný interiér bude robiť radosť nielen vám, ale každej jednej návšteve.

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie