Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

TOP 5 ratanových výrobkov do izbičky vašich detí

1. Skrinky a komody

Aj úložný priestor môže byť štýlovým doplnkom detskej izbičky. Nahraďte plastové boxy dizajnovými komodami, poličkami či skrinkami z ratanu. 

2. Svietidlo 

Svietidlo s ratanovým tienidlom izbičku dokonale zútulní a bude vkusným doplnkom interiéru aj keď vaše dieťatko vyrastie.

3. Postieľka 

Na trhu nájdete množstvo prevedení postieľok z tohto prírodného materiálu. Siahnite po postieľke či kolíske, ktoré budú hlavnou hviezdou priestoru. Ak chcete do detskej izby zvoliť iba jeden kúsok z ratanu, myslite vo veľkom a nebojte sa aj výraznejších variantov.

4. Hrazdička 

Pre radosť vašich drobcov môžete k zariadeniu izbičky pridať aj hrazdičku. Nielenže vaše dieťatko zabaví, ale bude aj príjemným doplnkom interiéru.

5. Dekorácie 

No a čo by to bola detská izbička bez hravých doplnkov? Stačí sa poobzerať a vybrať drobnosti, ktoré vytvoria v miestnosti príjemnú atmosféru.

Páčila by sa vám detská izbička plná krásnych kúskov z ratanu, alebo by ste zvolili iba jeden? Určite sa podeľte o váš názor v komentároch. 

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 9x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie