Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

TOP 5 šou na Netflixe pre milovníkov interiérového dizajnu

1. Tiny House Nation

Ak si myslíte, že máte doma primálo miesta a nemáte sa kam pohnúť, možno zmeníte názor, keď si pozriete šou Tiny House Nation. John Weisbarth a Zack Giffin v nej pomáhajú rodinám s bývaním v skutočne malých domoch. Tie im pomôžu postaviť, vylepšiť a zariadiť presne podľa ich predstáv a potrieb. Nechajte sa presvedčiť, že na pohodlné bývanie nepotrebujete veľa a odneste si i pár šikovných rád, ako priestor využiť na maximum jednoducho a štýlovo. 

2. Tidying Up With Marie Kondo

Tidying Up With Marie Kondo alebo upratovanie s Marie Kondo poteší zase všetkých milovníkov poriadku a čistoty. Známa expertka na upratovanie svojimi radami mení životy účinkujúcich k lepšiemu. Do domácností, ktoré to potrebujú, vnáša organizáciu a poriadok a ich majiteľov učí ako to zvládať a nezblázniť sa z kopy vecí a neporiadku. Možno niečo naučí aj vás.

3. Amazing Interiors 

Každá časť tejto šou vás zavedie do iného interiéru. Jedno však majú všetky spoločné. Z každého vám spadne sánka. V jednotlivých epizódach nenájdete obyčajné interiéry, no zoznámite sa z ľuďmi, ktorí nudné priestory pretvorili na unikátne miesta na bývanie. Nad ich riešeniami možno budete krútiť hlavou alebo híkať od úžasu. Určite sa ale nebudete nudiť.

4. Queer Eye

Fanúšikovia premien sa majú na čo tešiť. Bobby, Antoni, Jonathan, Karamo a Tan prídu do života účinkujúcich ako víchor a zmenia ho na nepoznanie. Okrem vizáže sa však venujú aj úprave ich domu, alebo priestoru, na ktorom im záleží. Toto všetko sa deje v priebehu dvoch dní. Čo všetko za dá za tak krátku dobu stihnúť? Presvedčte sa v šou Queer Eye. 

5. Interior design masters

Nezabudli sme ani súťaživých. Ak patríte k nim, určite neprehliadnite šou Interior design masters. O čo ale ide? Mladí začínajúci interiéroví dizajnéri sú rozdelení do tímov. Ich úlohou je premeniť staré priestory na dizajnérske skvosty, pričom bojujú o zmluvu so špičkovým londýnskym hotelom. Fandite, inšpirujte sa a oddýchnite si aj pri tomto štýlovom programe. 

Videli ste už niektorú z týchto šou? Napíšte nám do komentára, ktorá to bola a čo vás na nej bavilo. Budeme sa tešiť na vaše názory.

Mirka 

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 1x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie