Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

TOP 5 coworkingových priestorov od svetových dizajnérov

Práca v príjemnom prostredí ide vždy lepšie. Poďte sa s nami pozrieť na coworkingové priestory od svetových dizajnérov.

1. NeueHouse Bradbury od DesignAgency

Prvým coworkingovým miestom je NeueHouse Bradbury od kanadského štúdia DesignAgency. To pridalo do svojich priestorov NeueHouse v centre Los Angeles elegantné detaily, akými sú ľanové závesy, ružové taburetky a iné mäkké zariadenie.

Množstvo existujúcich prvkov budovy, vrátane tehlových krbov a veľkých okien s dubovým rámom, bolo zachovaných. Štúdio však pridalo parketové podlahy, čím tieto pracovné priestory získali modernejší vzhľad.

2. Fosbury & Sons od Going East

Druhý priestor Fosbury & Sons sa nachádza v holandskom Amsterdame, konkrétne v prestavanej nemocnici z 19. storočia s výhľadom na amsterdamský kanál Prinsengracht.

Belgické štúdio Going East sa zameralo na vytvorenie luxusnej atmosféry v celom priestore, zatiaľ čo jedna z operačných sál budovy sa premenila na dramatickú zasadaciu miestnosť so stolom s mramorovou doskou obklopeným dizajnovými, hnedo sfarbenými stoličkami.

3. Douglas House od Note Design Studio

Spoločnosť Note Design Studio so sídlom v Štokholme kontrastovala neutrálne farby, ako je okrová, so svetlým nábytkom vrátane kresiel v odtieňoch kráľovskej modrej, aby vytvorila osviežujúce priestory pre klub spolupracovníkov Douglas House.

Douglas House sa rozprestiera na šiestich poschodiach a vytvára priestor pre 700 ľudí, ktorí môžu pracovať pri oddychovej miestnosti plnej rastlín, posilňovni, kaviarni a špeciálnej miestnosti pre dojčiace matky.

4. Digital Garage od Snøhetta

Dlhé prvky z cédrového dreva tvoria povrchy stolov a lavičky tohto coworkingového priestoru v Tokiu, ktorý pre japonskú technologickú spoločnosť vytvorila architektonická firma Snøhetta.

Nad pracovným stolom štúdio inštalovalo 534 závesných svetiel, ktoré po zapnutí vytvárajú oslnivé vzory. Zvyšok zariadenia tvoria stoly a stoličky v rovnakom tmavom tóne ako podlaha.

Tento unikátny priestor približujeme v samostatnom článku na našom webe.

5. Cabinette od Masquespacio

Retro nábytok a pastelové farby boli použité na vytvorenie estetiky filmov Wesa Andersona v týchto unikátnych kancelárskych priestoroch. Za ich návrhom stojí španielske štúdio Masquespacio vo Valencii.

Cabinette, zameraná na kreatívnych mileniálov, má svojrázne prvky, ako sú strieborné závesy a jemné taburetky. Štúdio Masquespacio použilo svetlomodrú farbu v rôznych kancelárskych priestoroch, aby dodalo pocit súdržnosti.

V ktorom z týchto dizajnových interiérov by ste chceli pracovať vy? Napíšte nám, o ktorom z nich by ste sa radi dočítali viac.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie