Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

5 tipov, čo pozerať na Netflixe pre milovníkov dizajnu

1. The World’s Most Extraordinary Homes

Architekt Piers Taylor a herečka Caroline Quentinová vás v každej časti zoberú do iného kúta sveta. Tam sa spolu s nimi môžete do detailov pozrieť na skutočne unikátne domy. Každá jedna stavba vás prekvapí hneď niekoľkými zaujímavými riešeniami a prvkami, ktoré búrajú stereotypy o bývaní. Inšpirujte sa, kochajte sa a žasnite nad dielami svetových architektov a dizajnérov.

2. The World’s Most Amazing Vacation Rentals

Ďalší náš tip určite ocenia nielen milovníci zaujímavých stavieb, ale i cestovatelia. S trojicou mladých dobrodruhov navštívite tie najzaujímavejšie ubytovania na svete. Megan Batoon, Jo Franco a Luis D vás zoberú na miesta, kde je dovolenkové ubytovanie skutočným zážitkom. Zabudnite na luxusné hotely či apartmány. S The World’s Most Amazing Vacation Rentals spoznáte miesta, ktoré sú unikátne a jedinečné.

3. Instant Hotel

Ak ste súťaživí, určite si na Netflixe zapnite aj túto originálnu súťaž, plnú unikátnych interiérov. Tri páry, ktoré vlastnia skutočne zaujímavé domy sa navzájom ubytujú a ohodnotia. Tí najlepší hostitelia s najlepšími domom nakoniec vyhrajú 100 000 dolárov.

4. Motel Makeover

Príbeh premeny starého a zanedbaného motela, ktorý dostane druhú šancu vás pripúta na sedačku a určite neostanete len pri jednej epizóde. Kamarátky April a Sarah sú odvážne a neboja sa aj veľkých výziev. Postupne vracajú život budove, ktorú by iní odpísali. Sledujte pútavú cestu ich odvážneho projektu krok za krokom. Možno vás inšpirujú k tým vlastným.

5. Dream Home Makeover

Domov šitý na mieru. Shea a Syd z ateliéru Studio McGee plnia sny rodinám, ktoré túžia po dokonalom bývaní. Nechajte sa inšpirovať štýlom tejto dvojice a oddýchnite si pri pohľade na výsledky ich práce. Opäť upozorňujeme, že jedna epizóda správnemu milovníkovi dizajnu stačiť nebude. Každý projekt totiž prináša nové výzvy. Ako si s nimi tento pár poradí a čo na to majitelia domu? Tieto otázky vám nedovolia odísť od televízie či notebooku.

Tak čo? Ktorá šou to vyhrala u vás? Ak máte tipy na zaujímavé programy na Netflixe, podeľte sa s nimi dole v komentároch. Príjemné pozeranie!

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 2x
  • 0x
  • 8x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie