Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Top 5 tipov pre dokonalú spálňu, časť druhá

1. Lavica k nohám postele

Keď k nohám postele priložíte lavicu, získate extra priestor na sedenie, nebudete musieť sedieť len na posteli a funkčnosť vašej spálne sa zvýši. Lavica na konci postele ponúka štýlové miesto na odkladanie tašiek, vyzúvanie, obúvanie a ak sa bojíte baktérií, lavica umožnuje vaše oblečenie držať ďalej od miesta, na ktorom spíte. Ak často cestujete, lavica môže tiež poslúžiť ako odkladisko pre vašu cestovnú tašku. Ak nemáte dostatok úložného priestoru, siahnite po laviciach, ktoré sa dajú odklopiť a ponúkajú tak možnosť uloženia prebytočných vecí. 

2. Komody a nočné stolíky

Spálňa musí obsahovať dostatok uzatvoreného úložného priestoru, čo zaručujú komody a nočné stolíky. Práve tieto dve veci pomáhajú minimalizovať neporiadok a tiež vytvárajú povrchy na odkladanie každodenných predmetov ako sú kľúče, peňaženky, slnečné okuliare, knihy či iné maličkosti. 

3. Zrkadlo 

Je to jasné, zrkadlo, či už v plnej dĺžke alebo visiace nad komodou, je praktickým a štýlovým doplnkom každej spálne. Vaša spálňa sa tak stane miestom, v ktorom sa ráno ,,dáte dokopy“. Dodáva tiež pôvab a vďaka odrážaniu svetla okolo priestoru sa vám vaša spálňa bude zdať otvorenejšia a vzdušnejšia.

4. Vlastné dekorácie

Nechajte priestor cítiť vami a to tak, že vo vašej spálni uložíte predmety, ktoré pre vás majú zmysel. Toto je zábavný spôsob, ako pridať svojej miestnosti viac osobnosti a zahriať sa pri pocite známeho pohodlia. Popremýšľajte o obľúbených knihách a flakónoch parfumov, peknej keramike, ktorú máte radi, a vázach s čerstvými kvetmi, krásnych podnosoch a držiakoch na šperky. Všetko sú to perfektné dekorácie, ktoré môžete vystaviť na komode, aby ste dosiahli príjemnú atmosféru. 

5. Hravá umelecká grafika

To, že malé predmety sú intímnym vyjadrením vášho osobného štýlu, je aj niektoré pútavé umenie. Zavesenie obľúbeného obrazu alebo farebnej abstraktnej potlače do spálne je skvelý spôsob, ako pridať hĺbku a vtlačiť farbu do svojho osobného prístavu. Zaveste pár kúskov, aby ste okamžite oživili steny svojej spálne.

Tak čo, inšpirovali sme vás pri zariaďovaní spálne? Pošlite nám do komentárov, čo by podľa vás mala obsahovať dokonalá spálňa.

Matej

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 6x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie