Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

5 tipov, ako zútulniť domov: Stavte na kvety a moderné obrazy

Moderné obrazy 

Prvým z našich tipov sú moderné obrazy. Obrazy sú skvelým kúskom, ktorým do interiéru vnesiete časť vašej osobnosti. Od abstraktných diel až po panorámy miest, ktoré sú vám blízke. Výber je skutočne široký a je len na vás, aký obraz bude zdobiť práve vašu stenu. Obrazy kvetov a prírody sa hodia nielen do obývačky, ale i spálne, kde budú pôsobiť príjemne a upokojujúco. Overenou klasikou, ktorou zaručene nič nepokazíte, sú čiernobiele obrazy. Tí odvážnejší môžu siahnuť napríklad po extravagantnejších pop art alebo abstraktných kúskoch. Tie skvelo oživia priestor, ktorému chýbajú farby. Ak sa neviete zorientovať v širokej ponuke a množstve možností, držte sa jednoduchého pravidla. Vyberte si obraz, ktorý vás najlepšie vystihuje a nešliapnete vedľa. 

Čiernobiely obraz nad posteľou
Zdroj foto: dovido.sk
Pestrofarebný obraz nad posteľou
Zdroj foto: dovido.sk

Tip od nás: Široký výber, v ktorom určite nájdete ten pravý obraz pre vás, nájdete na stránke dovido.sk. O jeden z obrazov od dovido.sk môžete dokonca súťažiť aj na našom Instagrame. 

Kvety 

Kvety majú ohromnú silu zmeniť atmosféru celého priestoru. Tento prírodný prvok by preto nemal chýbať ani u vás doma. Aj príroda ponúka široký výber farieb, tvarov a veľkostí. Zaveste ich do priestoru, položte na prázdne miesto v poličke, všetko je len na vás a vašej kreativite. Rovnako netreba zabudnúť aj na čerstvé rezané kvety. Doprajte si raz za čas aj kytičku, ktorou prevoniate a zútulníte každú miestnosť.

Obraz s kvetmi
Zdroj foto: dovido.sk
Textílie 

S blížiacou sa jeseňou je dobré myslieť aj na chladnejšie večery. Deky, vankúše a iné textílie dokážu spríjemniť posedenie na sedačke a zútulniť interiér. Vyberte si tú správnu kombináciu farieb a pohodlné materiály a máte o pohodu postarané.

Závesy 

Pri textíliách ešte ostaňme. O súkromie a príjemný zážitok z domova sa dokážu postarať aj  závesy a záclony. Opäť postačí, ak si vyberiete ten správny materiál a farby, ktoré doplnia zvyšné zariadenie. 

Osvetlenie

Na ceste za útulným bývaním nezabúdajte ani na správny výber osvetlenia. Doplňte klasický luster aj menšími lampičkami, či svetielkami na reťazi. Jemné tlmené svetielka dokážu zázraky. Vyberte im správne miesto a užívajte si váš domov aj po západe slnka na maximum. 

Tip od nás: Skvelou alternatívou sú aj sviečky. Ak siahnete po vonných sviečkach s príjemnou vôňou, budete si okrem čarovnej atmosféry užívať aj príjemnú vôňu. 

Ktorý z našich tipov určite vyskúšate aj u vás doma? Napíšte nám do komentárov pod článok. 

Mirka 

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 2x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie