Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Top 5 tipov, ako z vane spraviť sprchový kút

My máme pre vás riešenie. Vaňové zásteny. Rýchle a často aj pekné a dizajnové riešenie, ako z vane urobiť miesto na bublinkový kúpeľ a zároveň sprchový kút. 

1. V jednoduchosti je krása

Ak ste fanúšikom jednoduchých a šikovných riešení, bezrámová zástena cez polovicu vane je pre vás ako stvorená. Pre svoju jednoduchosť sa hodí takmer do každej kúpeľne. 

2. Zásteny s rámom

Do modernejšej kúpeľne odporúčame zásteny s čiernym rámom. Tieto zásteny nie sú také neviditeľné ako zásteny bezrámové a preto sa hodia do kúpeľní, ktoré sú výrazné, či už farbami alebo zariadením. 

3. Zástena, ktorá zakrýva celú vaňu 

V tomto prípade už vaňa vyzerá viac ako sprchový kút. Na tejto možnosti je však dobré to, že sa s istotou vyhnete vode na zemi.  

4. Zástena s rolovacími dverami

Ak sa vám otváracie dvere na vstup do vane nezdajú dostatočne dizajnové alebo pratické, môžete zvoliť sprchovú zástenu, ktorá ponúka dve možnosti v jednom. Vďaka rolovacím dverám môžete pri tejto možnosti mať zástenu cez polovicu vane alebo cez celú vaňu. Záleží len na vašej nálade.

5. Sprchový záves? Prečo nie! 

Dnes je na trhu množstvo sprchových závesov a niektoré sú naozaj dizajnové a hodia sa aj do moderných kúpeľní. Takže ak zástena nie je presne to, čo hľadáte, skúste porozmýšlať, či sprchový záves nie je to, čo vašej kúpeľni chýba.

Sprchové závesy odporúčame aj do kúpeľní so samostojacou vaňou. Vedia veľmi pekne skrášliť dizajn samostojacej vane.

Akú možnosť by ste si zvolili vy? Napíšte nám vaše názory do komentárov. 

Matej

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 6x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie