Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Veľtrh nábytku MODDOM štartuje už v stredu

Výstava MODDOM
Zdroj foto: MODDOM
Staňte sa dizajnérmi vysnívaného bývania

Výstava ponúkne dizajnový nábytok a interiérové doplnky od slovenských i zahraničných výrobcov. Nechajte sa inšpirovať tými najlepšími a spravte krok k vášmu vysnívanému dizajnovému bývaniu.

„Pamätáte si ešte na časy socializmu, keď zariadenie bytov a domov vyzeralo ako cez kopirák? Výrobné závody produkovali len niekoľko sérií sektorového nábytku, a tak ste sa aj na návšteve mohli cítiť ako doma, a to nielen vďaka pohostinnosti domácich. Našťastie, doba uniformity je dávno preč a vďaka veľkej ponuke si dnes každý môže vytvoriť bývanie podľa svojich predstáv a možností,“ hovoria organizátori.

Či už hľadáte tú správnu sedačku, stoličky, jedálenský či konferenčný stôl alebo zariadenie obývačky alebo spálne, všetko nájdete počas piatich dní v Inchebe. A tu ani zďaleka nekončíme. Staňte sa dizajnérmi detskej izby alebo kancelárie! A aby ste všetko dotiahli do dokonalosti, nesmú chýbať ani interiérové doplnky. Zistite, aké sú aktuálne trendy a vyberte si koberec, svietidlá a mnoho ďalších práve na veľtrhu MODDOM.

„Bez ohľadu na to, aký štýl preferujete, na veľtrhu na vás čaká ponuka nábytku a interiérových doplnkov, vďaka ktorým sa môžete stať dizajnérom vlastného domova,“ dodávajú usporiadatelia veľtrhu.

A aby ste sa vo svojom domove cítili čo najlepšie, nechajte si poradiť v oblasti vykurovania a chladenia priestorov. Bonusom, ktorý vás posunie bližšie k vysnívanému interiéru, sú aj zľavy od vystavovateľov. Stačí si len vybrať.

Vedeli ste, že? Spolu s výstavou MODDOM bude prebiehať aj výstava výtvarného umenia ART. Aj vďaka tomu môžete váš interiér doplniť o umelecké dielo a dodať mu osobitý charakter.

Nahliadnite na výstavu už teraz

Sedačka je kúskom, bez ktorého by si obývačku vedel predstaviť len málokto. Či už na nej pozeráte film alebo obľúbený seriál, čítate knihu alebo len tak oddychujete. Preto by ste jej výberu mali venovať dostatok pozornosti. „Na veľtrhu MODDOM budú k dispozícii sedačky a sedacie súpravy v najrôznejších štýloch a povrchových úpravách. Pozornosť bude určite pútať aj táto luxusná sedacia súprava, ktorú je možné ľahko zmeniť na relaxačné “letisko” pre celú rodinu,“ dodávajú organizátori.

Sedačka
Zdroj: MSJ World Cooperation

Prekvapivých 210 kilogramov váži tento jedálenský stôl so sklenenou doskou. Aj tento kúsok určite nájde svoje miesto v jedálni milovníka prírodných materiálov.

Stôl
Zdroj: Reforest s.r.o.

„Interiéry v štýle modernej elegancie sa veľmi často objavujú v návrhoch popredných bytových dizajnérov. Ak moderná elegancia oslovuje aj vás, možno sa vám bude páčiť aj tento set jedálenského stola s nádhernou mramorovou základňou, a luxusnými pohodlnými stoličkami,“ dodávajú usporiadatelia.

Súprava jedálenského stola a stoličiek
Zdroj: JV Pohoda s.r.o.

Chystáte sa na veľtrh MODDOM v bratislavskej Inchebe? Napíšte nám do komentára.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 3x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie