Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Top 5 tipov na štýlovú výzdobu vianočného stromčeka

1. Zelená a zase zelená

Zelenou ani tento rok nešliapnete vedľa. Aktuálnym trendom sú však jej tmavšie odtiene. Na vašom vianočnom stromčeku bude vyzerať elegantne a príjemne. Okrem toho môžete tmavú zelenú zladiť s celou škálou iných farieb. Siahnuť môžete po dekoráciách v námorníckej modrej či petrolejovej farbe. Pre slávnostnejší efekt sa nebojte stiahnuť aj po metalických farbách ako zlatá či platinová.

2. Námornícka modrá

Trend, ktorý je tento rok stále aktuálny, je už spomínaná námornícka modrá. Aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá, ľahko ju skombinujete s doplnkami iných farieb. Báť sa nemusíte spojenia námorníckej modrej so striebornou, bielou, ale i zlatou či tmavozelenou.

3. Metalické farby

Ak sa nebojíte extravagancie, vyzdobte si váš vianočný stromček metalickými dekoráciami. Kombinácia jemného zlata, matného striebra a béžovej či krémovej farby vytvoria dokonalý nadčasový celok pre moderný interiér.

Aby ste na metalický stromček vniesli nádych zimnej krajiny, môžete pridať aj niekoľko prírodných prvkov.

4. Overená klasika

Klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy je kombinácia bielej a červenej. Ak tento rok siahnete po ozdobách v týchto farbách, budú vám robiť radosť ešte dlhé roky. Ak na vašom stromčeku predsa len chcete niečo viac extravagantné, nebojte sa rozmernejších kúskov, ktoré upútajú.

5. Prírodná krása

Ďalším z trendov tohtoročných Vianoc je naturálny štýl s jemnými zemitými farbami a prírodnými materiálmi. Tento návrat k prírode a tradíciám našich predkov má preto miesto aj v súčasných interiéroch. Naturálne farby ako hnedá, béžová v kombinácii s drevenými či slamenými ozdobami, vynesú do vášho domova teplo a príjemnú atmosféru počas celej zimy.

A ako bude vyzerať váš vianočný stromček? Podeľte sa o inšpirácie spolu s ostatnými v komentároch pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 2x
  • 0x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie