Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Kolekcia sedačiek inšpirovaná japonskými ryžovými koláčikmi

Kolekcia Mochi otvára možnosť najrôznejších hravých kombinácií a aranžmánov. Pozrite sa s nami na dizajnové kúsky vytvorené Alexandrom Lotersztainom pre austrálsku značku Derlot.

Kolekcia sedadiel Mochi má jednoduchú siluetu so zaoblenými hranami a je navrhnutá tak, aby dobre zapadla do akéhokoľvek prostredia vrátane obytných a komerčných priestorov.

Obdĺžnikové sedadlo sa dodáva v rôznych dĺžkach a je k dispozícii s opierkou chrbta alebo bez nej. Možnosť rôzneho usporiadania v priestore podporuje interakcie a konverzáciu.

Vedeli ste, že? Kolekcia je pomenovaná podľa japonského ryžového koláča, ktorý má rovnaký hladký a mäkký vzhľad.

„Mochi je pomenovaný po hladkom a mäkkom japonskom ryžovom koláči, ktorý prináša šťastie. Hravou ódou na túto všestrannú pochúťku je päť sedacích prvkov Mochi, ktoré možno usporiadať tak, aby vytvorili množstvo konfigurácií, ktoré dokonale zapadnú do každého prostredia, obytného alebo komerčného. Mierna, poetická silueta Mochi očarí z každého uhla pohľadu a dodá každej situácii prívetivý pocit,“ opisuje kolekciu značka Derlot na oficiálnej stránke derlot.com.

Chceli by ste mať podobné kúsky u vás doma? Napíšte nám do komentára, po akej kombinácii farieb a usporiadaní by ste siahli vy?

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie