Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Unikátna inštalácia z drevených laminátov od AntiCAD a Wolf Studio

Spoločnosti AntiCAD a Wolf Studio vytvorili inštaláciu z 816 akustických panelov Timberix, ktoré možno použiť na interiérové steny.

Na každom paneli je vygravírovaný alfanumerický štítok, ktorý má zabezpečiť jednoduché usporiadanie a správnu inštaláciu výrobku. „Hranatý strop a stĺpy sú vyrobené z 816 jedinečných panelov, na ktorých je vygravírovaný alfanumerický štítok. Tieto štítky pomáhajú montážnym firmám zistiť presné umiestnenie každého panelu,“ uvádza spoločnosť AntiCAD na oficiálnom webe anticad.com. Na samotnú montáž panelov slúži základňa z ohňovzdornej MDF dosky.

Na túto základňu sa následne nainštalujú príslušné laserom vyrezané drevené lamináty. Konečným produktom je homogénny obklad, ktorý spája strop a stĺpy do jednej fasetovej jednotnej formy.

Ako na vás pôsobí táto dizajnová inštalácia od AntiCAD a Wolf Studio? Podeľte sa s nami o názor v komentároch pod článkom.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 5x
  • 1x
  • 1x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie