Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Nová kolekcia Toppu od OYOY Living Design zaujme jednoduchým severským vzhľadom

Dánska interiérová značka OYOY Living Design vydala pri príležitosti desaťročného výročia limitovanú kolekciu hlinených keramických nádob.

Kolekcia s názvom Toppu pozostáva z vázy, misy, kvetináča a podnosu s rôznym využitím, od prezentácie a servírovania jedla až po nádoby pre izbové rastliny. „Séria Toppu pozostáva z dekoratívnych dizajnov z keramiky a patrí medzi naše najobľúbenejšie dizajny. Toppu bola prvýkrát predstavená v kolekcii SS17 a charakteristické pruhy sa odvtedy ďalej rozvíjali do celej série jedinečných výrobkov, inšpirovaných dobovými trendmi,“ vysvetľuje značka na oficiálnej stránke oyoylivingdesign.com.

Okrem toho dodáva, že najnovšiu sériu výrobkov definuje predovšetkým severský vzhľad. „Na rozdiel od našich predchádzajúcich dizajnov, Toppu predstavuje táto séria jemnejší a prirodzenejší vzhľad so zemitým tónom, ktorý jej dodáva veľmi severský vzhľad,“ vysvetľuje OYOY Living Design.

Vedeli ste, že? Kolekcia Toppu je vyrábaná ručne a sú k dispozícii v niekoľkých farbách a veľkostiach.

Ktorý z kúskov z kolekcie Toppu od OYOY Living Design by ste chceli mať aj u vás doma? Podeľte sa s nami o váš názor v komentároch pod článkom.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie