Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Maximalistický interiér obchodu Balenciaga: Ružová kožušina kam sa pozriete

Módna značka Balenciaga zahalila svoj obchod na Mount Street v Londýne do svetloružovej umelej kožušiny. Maximalistickým interiérom chcela uviesť na trh svoju kolekciu Le Cagole.

Interiér pokrytý kožušinou

Interiér londýnskeho obchodu bol pretvorený na oslavu obľúbenej tašky Le Cagole, ktorá odkazuje na maximalistické It Bags od Balenciaga a uvedenie kolekcie doplnkov a topánok tejto kolekcie.

V súlade s kolekciou Le Cagole sú priestory obchodu celé pokryté svetloružovou falošnou kožušinou. Police, výklady, podlahy, sedenie a dokonca aj stojany v kioskoch s otvoreným priestorom sú lemované ružovou,“ vysvetlila podľa portálu dezeen.com známa módna značka.

Le Cagole navrhol kreatívny riaditeľ spoločnosti Demna Gvasalia, ktorý znovu objavil jednu z najikonickejších tašiek značky, tašku na motorku Balenciaga.

Mysleli aj na udržateľnosť

Pop-up obchod Le Cagole s kožušinou je otvorený v obchode Balenciaga na Mount Street v Londýne od apríla do júna 2022.

Zástupcovia značky Balenciaga tiež uviedli, že kovové svietidlá a displeje budú opätovne použité pre budúce projekty. Okrem toho hľadajú aj spôsoby, ako možno recyklovať použitú kožušinu v iných kontextoch. “Momentálne hľadáme najlepší spôsob, ako darovať umelú kožušinu, aby sa dala znovu použiť napríklad pri výrobe hračiek,“ vysvetlila značka.

Ako na vás pôsobí tento extravagantný interiér? Napíšte nám do komentárov váš názor. Pre viac zaujímavostí nás nezabudnite sledovať aj na sociálnych sieťach.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 1x
  • 5x
  • 1x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie