Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Obchod s fitnes pomôckami plný ich nadrozmerných replík

Ringo Studio so sídlom v Brooklyne vytvorilo obchodný priestor pre fitness značku Bala v New Yorku. V tomto pastelovom interiéri sa budete cítiť ako obri.

Spoločnosť Bala predáva činky, gumičky a ďalšie fitness vybavenie v rôznych farbách. Estetiku značky do interiérového dizajnu premietla Madelynn Ringo, zakladateľka štúdia. Obchod s rozlohou 120 metrov na Spring Street 99 v SoHo oživila nadrozmernými replikami športových pomôcok. Výrobky značky sú typické mäkkými, zaoblenými tvarmi, ktoré definujú celý interiér.

„Priestor pozýva návštevníkov cvičiť uprostred zväčšených verzií vizuálne pôsobivých produktov Bala,“ povedala podľa portálu dezeen.com Ringo. “Tieto sochárske prvky vytvárajú zákutia na testovanie a skúšanie produktov,“ dodala.

Vchod do obchodu lemuje čierny oblúk, ktorý pripomína jeden z charakteristických produktov značky The Power Ring. Pri vchode sa tiež nachádza i svetlozelený pult zladený s vystavenými produktami rovnako, ako ostatné časti interiéru.

Vedeli ste, že? Mimo maloobchodných hodín je obchod určený aj na usporiadanie fitness programov.

O zrkadlovú stenu rozdelenú vertikálnymi pásmi je opretá vysoká verzia Bala Beam. Na opačnej strane sa zo stropu znáša mäkké kožené sedadlo v tvare závažia na členky.

Druhý priestor je definovaný ružovou farbou od stropu cez steny až po zamatové závesy a chlpatý koberec.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 2x
  • 3x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie