Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Inteligentné toalety od značky Kohler: Aké funkcie ponúkajú?

Spoločnosť Kohler uviedla na trh inteligentné toalety Numi 2.0, Eir, Innate a Veil, z ktorých každá obsahuje pokročilé technologické funkcie, od vyhrievaných sedadiel až po vstavané nočné svetlá.

Toalety Numi 2.0 ponúkajú moderný, hranatý dizajn a sú súčasťou kolekcie inteligentných domácností Kohler, ktorá obsahuje viaceré funkcie pripojenia. Toaleta je postavená s ohľadom na efektívnosť vody a ponúka funkcie čistenia a sušenia, ako aj vyhrievané sedadlo.

Vedeli ste, že? Numi 2.0 obsahujú aj kvalitné reproduktory, ktoré je možné spárovať so zariadeniami užívateľa, ako aj osvetľovací systém, ktorý dokáže reagovať na hudbu.

Toalety je rovnako možné ovládať pomocou vstavaného domáceho asistenta Amazon Alexa a funkcie hlasového ovládania. Technologické funkcie toalety je možné prispôsobiť aj pomocou aplikácie Kohler Konnect pre iOS a Android.

Toaleta Eir disponuje celým radom praktických funkcií. Vyhrievané sedadlo a nočné podsvietenie dopĺňajú tiež hands free ovládanie, automatické splachovanie a možnosť nastavenia čistenia. „Inteligentná toaleta Eir je príkladom umenia inovácie a jej plynulé línie a personalizované detaily povrchovej úpravy budú výrazom v každej kúpeľni,“ opisuje toaletu značka na oficiálnej stránke us.kohler.com.

Druhá v poradí je toaleta Veil, ktorá sa vyznačuje moderným, nenápadným vajcovitým dizajnom. „Jednodielne WC Veil, vytvarované plynulými a vyváženými krivkami, spája odvážny minimalistický štýl s komfortom osobnej očisty,“ dodáva značka.

„Záchod Innate obsahuje nastaviteľné možnosti bidetu, vrátane ovládania tlaku vody a teploty. Záchod je navrhnutý tak, aby sa sám čistil pomocou UV svetla,“ uvádza portál dezeen.com.

Vedeli by ste si podobnú toaletu predstaviť aj u vás doma? Ktorá z ich funkcií vám príde najužitočnejšia? Podeľte sa s nami o názor v komentároch pod článkom.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 2x
  • 3x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie