Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Dvere Altaj od značky Lualdi môžu byť pokryté celou paletou materiálov

Talianske dizajnérske štúdio SBGA Blengini Ghirardelli vytvorilo pre značku Lualdi ľahké interiérové dvere, ktoré môžu byť potiahnuté drevom alebo kožou. Pozrite sa s nami na Altaj.

Dverný panel vyčnieva z dekoratívneho bronzového hliníkového obrysu, ktorý je v jednej rovine so stenou a vytvára jemnú hĺbku a tieň. „Model nezmizne v stene, ale je vylepšený kovovým profilom, ktorý rámuje dvere a vyčnieva ich dopredu,“ uviedla značka na stránke lualdiporte.com.

Zároveň tiež dodáva, že vďaka svojej ľahkosti, môže byť Altaj pokrytý rôznymi a vzácnymi materiálmi, od dreva až po kožu. „Otočné, s hliníkovým rámom, Altaj prichádza s novými rafinovanými povrchovými úpravami, ako sú dvojfarebné textúry dreva Chocolat či tkaná koža.“

Inými možnosťami sú tiež orechová alebo dubová dyha, alebo sklo s lakom na zadnej strane. Je len na vás, aký variant si zvolíte.

Vedeli by ste si podobný kúsok predstaviť aj u vás doma? Napíšte nám, v ktorom vyhotovení by zapadol do vášho interiéru.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie