Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Kim Kardashian prišla s minimalistickou kolekciou interiérových doplnkov

Značka starostlivosti o pleť Skkn, za ktorou stojí Kim Kardashian, vydala päťdielnu kolekciu domácich doplnkov Home Accessories Collection.

Upokojujúca estetika

Päťdielny rad  je vyrobený z betónu a je určený na použitie v kúpeľni. „Kolekcia navrhnutá tak, aby spájala umenie a funkčnosť, pretvára domov na pokojnú oázu bez neporiadku,“ uviedla podľa portálu dezeen.com značka.

Kolekcia zahŕňa toaletnú misku, guľovú odkladaciu nádobu, box na vreckovky, odpadkový kôš a menšiu nádobu s vrchnákom.

Kim Kardashian opísala kolekciu ako modernú, minimalistickú eleganciu. Kolekcia bola navyše navrhnutá tak, aby dopĺňala estetiku a neutrálne farby domu Kim Kardashian v Kalifornii navrhnutého Axelom Vervoordtom a Vincentom Van Duysenom. „Každý dekoratívny kúsok je vyrobený z ručne liateho betónu a má minimalistický dizajn, ktorý napodobňuje upokojujúcu estetickú a neutrálnu farebnú paletu domova Kim Kardashian,“ dodáva značka Skkn.

Od kozmetiky k doplnkom

Spomínaný portál cituje Kim Kardashian, ktorá priznáva, že chcela doplniť kolekciu starostlivosti o pleť o bytové doplnky, ktoré by s ňou ladili. “Pri navrhovaní tejto kolekcie som chcela priniesť monochromatické prvky interiérového dizajnu z môjho domova ostatným. Som nadšená, že môžem zdieľať túto kolekciu so všetkými,” dodala.

Vedeli ste, že? Na prednej strane všetkých produktov novej kolekcie je vyrazené logo Skkn By Kim.

Všetky výrobky sa dodávajú v šedom odtieni, ktorý vychádza z charakteristickej neutrálnej sivej a béžovej farebnej palety, ktorú mnohí označujú ako greige a ktorú celebrita použila vo svojom dome aj vo svojich kolekciách oblečenia.

“Každý kus má svoju vlastnú jedinečnú textúru a kamenný efekt so zdobenou patinou, ktorá sa objavuje v priebehu času, takže neexistujú dva úplne rovnaké kusy,” dodala na záver značka Skkn.

Ktorý kúsok z tejto kolekcie by ste chceli vo svojej kúpeľni? Podeľte sa o váš názor v komentároch pod článkom.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 4x
  • 2x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie