Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Flexibilná lampa od Tiptoe

Francúzska značka nábytku Tiptoe uviedla na trh lampu so sklopnou hlavou s názvom Nod. V čom je jedinečná?

Prispôsobivosť

Ako napovedá samotný názov, lampa Nod je charakteristická kĺbovou hlavou. Vďaka tomu je možné hlavu ohýbať až o 35 stupňov na každú stranu a nasmerovať svetlo rôznymi smermi.

„To, čo robí lampu NOD tak výnimočnou, je hlava, ktorá umožňuje nasmerovanie svetla podľa vašich potrieb,“ vysvetľuje značka na oficiálnej stránke tiptoe.fr. Okrem toho je lampa vybavená nastaviteľným stmievaním, ktorým môžete vytvárať jedinečnú atmosféru vhodnú na relax i koncentráciu.

Udržateľnosť

Značka tiež vyzdvihuje kvalitu jednotlivých komponentov či udržateľnosť. „Integrované LED lampy majú výnimočnú životnosť 50 000 hodín, čo umožňuje použitie počas niekoľkých desaťročí,“ vysvetľuje v opise novinky.

Vedeli ste, že?  NOD je dostupná v dvoch verziách, ako stolová lampa alebo svorková lampa.

Svietidlo NOD je vyrobené z ocele a hliníka v siedmych farebných prevedeniach. Siahnuť môžete po nadčasovej bielej alebo čiernej, alebo si vyberte ružové, zelené, šedé, modré alebo žlté prevedenie. Ktoré by najlepšie doplnilo váš interiér? Podeľte sa o názor v komentároch.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 6x
  • 0x
  • 3x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie