Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Bývanie s výhľadom na Pustý hrad: Exkluzívny 4-izbový byt na predaj

Ak hľadáte prémiové bývanie, v komplexe Átrium je momentálne dostupný na predaj luxusný 4-izbový byt.

Bytový komplex Átrium predstavuje jedno z najmodernejších bytových zariadení v meste Zvolen. Vlastníkom bytov poskytuje bohatú ponuku doplnkových služieb ako reštaurácia, fitness centrum a bowling. Ak hľadáte prémiové bývanie, v komplexe Átrium je momentálne dostupný na predaj luxusný 4-izbový byt.

Dostupný byt v rezidencii Átrium patrí k najvyššej kvalitatívnej kategórii kvôli svojmu zariadeniu a veľkosti 92,82 m². Je situovaný na najvyššom poschodí novostavby s južnou orientáciou, ktorá poskytuje výhľad na Pustý hrad a krásy okolia Zvolena.

Bytové rozhranie

Ponúkaný 4-izbový byt je plne zariadený a svojou dispozíciou pozostáva z kuchyne s jedálenským kútom, priečkou predelenej obývacej miestnosti, kúpeľne so samostatným WC, dvoch menších izieb a jednej väčšej spálne, ktorá vedie na rozsiahlu terasu.

Všetkých záujemcov uvíta vstupná chodba, v ktorej sa nachádza vešiaková stena, zrkadlo a botník. Hneď pri vstupných dverách sú situované vchody do kúpeľne a samostatnej toalety. Vstupná chodba ďalej poskytuje dve možnosti ciest, z ktorých jedna vedie do dennej časti bytu. V nej záujemcovia nájdu obývaciu izbu spolu s kuchyňou prepojenou s jedálenským kútom.

Druhým smerom z chodby sa záujemcovia dostanú k dvom menším izbám, ktoré sú koncipované ako detské izby, a väčšej manželskej spálni. Táto spálňa má tiež priamy vstup na priestrannú terasu, ktorá je prepojená s obývacou časťou bytu.

Kuchyňa a jedáleň

Prvotriedny interiér

Byt sa vyznačuje svojím moderným interiérom, ktorý zaručuje budúcemu majiteľovi bezpečné a kvalitné bývanie. Masívne vchodové dvere zabezpečujú vstup do bytu a sú navyše vybavené protipožiarnou ochranou.

Po vstupe do kuchyne môžu záujemcovia vidieť modernú kuchynskú linku s integrovanými spotrebičmi, vrátane sklokeramickej varnej dosky, elektrickej rúry, drezu z kompozitného materiálu, digestoru a zabudovanej chladničky s mrazničkou.

V celom byte je nanesená laminátová plávajúca podlaha ladiaca s plastovými 5-komorovými oknami, ktoré sú zasklené izolačným trojsklom. Steny kúpeľne a toalety sú osadené kvalitným keramickým obkladom v šedej farbe.

Kúpelňa

Občianska vybavenosť

Okolie bytového komplexu Átrium je bohaté na rôzne obchodné centrá, reštaurácie, školy a obchody s potravinami, čo zaručí, že budúci majiteľ bude mať ku všetkému blízko. Poloha rezidencie je tiež výhodná z hľadiska cestovania, pretože sa z nej dá ľahko napojiť na cestnú a diaľničnú infraštruktúru a taktiež rýchlo dostať do centra mesta.

Ako sme už spomínali, aj vo vnútri rezidencie sa nachádzajú viaceré možnosti socializácie, či už ide o reštauráciu spojenú s bowlingom, fitness centrum, ale aj spoločný vonkajší priestor pre všetkých susedov.

Spálňa

Byt  je v súčasnosti na predaj. Ak ste prejavili záujem a chceli by ste zažiť jeho atmosféru aj na vlastnej koži, tak si môžete osobnú prehliadku dohodnúť už teraz na telefónnom čísle 0902 381 256 alebo e-mailom na gonda@beevam.sk. Pre viac zaujímavých noviniek z oblasti predaja bytov a rodinných domov v Banskej Bystrici a Zvolene sledujte Beevam.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie