Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Unikátne rezidenčné bývanie v ATRIUM Zvolen

Moderný  komplex ponúka okrem skvelej polohy aj kvalitu vyšších štandardov pre váš komfortný a pohodlný život. Vďaka kvalitnému konštrukčnému systému spoločnosti Steelong si budete môcť užívať výhody mestského bývania v modernej nadstavbe.

V rezidenčnom dome ATRIUM využívate ako rezident množstvo benefitov. Pozrime sa na ne!

Získajte čas pre seba a svoju rodinu vďaka nadštandardnému servisu

Svoje auto budete mať zaparkované v interiéri parkovacieho domu, takže môžete zabudnúť na odhŕňanie auta, či parkovacieho miesta v zime od snehu. Okrem bezproblémového parkovania, využite ako obyvateľ rezidenčného domu ATRIUM zľavy aj v autoumyvárni. Výhody svojho VIP členstva si môžete uplatniť takisto v reštaurácii a moderne vybavenom fitness centre. V oddychovej zóne ATRIA nájdete detské ihrisko či letnú terasu. Aby ste mali dostatok času na vaše obľúbené aktivity, obyvatelia ATRIA majú k dispozícii aj upratovaciu službu, ktorá zabezpečí čistotu spoločných priestorov, ale aj súkromných bytov. Občianska vybavenosť v tejto lokalite vám zaisťuje pešiu dostupnosť škôl, škôlok, obchodov, zdravotníckych zariadení, pošty či MHD.

Rezervačný systém

Pri skorej rezervácii bytu v tomto komplexe, bude budúci obyvateľ zo svojho nového vlastného bývania zároveň aj profitovať a získa bonus v hodnote 3 tisíc eur. Takéto progresívne bývanie je lákavé tiež z dlhodobého hľadiska, pretože nový obyvateľ ušetrí náklady aj vďaka samostatnému plynovému kúreniu. Náklady na spotrebu sú rovnaké ako pri pasívnom dome.

Moderné spravovanie

Moderný svet je online. Preto sú prehľady platieb, prehľady výšky záloh či pravidelná kontrola, dostupné kedykoľvek a kdekoľvek. Keď sa povie ATRIUM – Parkovací dom, myslí sa skutočné pohodlie! Stavte na kvalitu a zoznámte sa s moderným bývaním.

Viac o Atriu nájdete na: http://www.atriumzvolen.sk

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie