Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

10 netradičných ubytovaní, ktoré rozhodne chcete vyskúšať

The Woodmen¢s treehouse

Snívali ste ako dieťa, že raz budete bývať v domčeku na strome? Verím, že je Vaša odpoveď „áno“. V tom prípade by sme Vám radi predstavili hotel The Woodmen¢s treehouse, ktorý sa nachádza vo Veľkej Británii v grófstve Dorset a určite prekonáva Vaše detské očakávania.

Kakslauttanen Arctic Resort

iglu nemusí byť stále chlad. Tieto vo Fínsku sú hrejivé a útulné. Predstavte si, aké je to pozorovať jasné hviezdy arktickej noci a polárnu žiaru priamo z postele.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Homes ⚫️ Mansions ⚫️ Houses (@housesaddictive),

727 Fuselage Home

Keď sa spojí recyklácia s kreativitou, výsledky sú naozaj netradičné. Svoje o tom vedia aj majitelia hotela, ktorí sa rozhodli zachrániť Boeing 727 pred zhrdzavením. Netradičné bývanie si môžete vyskúšať na vlastnej koži v meste Quepos, ktoré sa nachádza na Kostarike.

Dog Bark Park Inn B&B

https://uz.wikipedia.org/wiki/Fayl:Dog_Bark_Park,_Cottonwood,_Idaho.jpg

Pes je bez pochýb najlepší priateľ človeka a v tomto duchu je ladené aj nasledovné ubytovanie, ktoré nájdete aj na airbnb.com. Kreativite sa skutočne medze nekladú a tým sa riadia aj Frances a Dennis z mesta Cottonwood v USA.

Capsule hotel Lucerne

Každý občas fantazíruje o cestovaní do vesmíru. Práve dizajn vesmírnych lodí inšpiroval majiteľov nasledujúceho kapsulového hotela vo švajčiarskom meste Luzern.

Yellow Sub

Yellow Submarine je jedna z najúspešnejších piesní anglickej skupiny The Beatles, ktorá neraz vyhráva v našich mysliach. Práve ňou je inšpirovaný hotel Yellow Sub v meste Liverpool.

O2 Treehouse Pinecone

Ako deti sme po nich stúpali, obhadzovali sa nimi, alebo z nich robili smiešnych panáčikov. Ale kto si kedy predstavil, že v šiške sa dá aj bývať? Ich dizajnom sa inšpirovali architekti v štáte Kalifornia.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Homes ⚫️ Mansions ⚫️ Houses (@housesaddictive),

Thekrane

Industriálny štýl v pravom slova zmysle. Práve to predstavuje ubytovanie Thekrane, ktoré sa nachádza v meste Kodaň. Pýši sa panoramatickým pohľadom priamo na more.

Zdroj:  https://www.uniqhotels.com/thekrane

Balancing Barn

Zdroj:  http://www.uniquesleeps.co.uk/the-balancing-barn-in-suffolk/l.44

Nielen pre tých, ktorí žijú svoj život na hrane, je vhodný tento netradičný hotel. Časť neho balansuje vo vzduchu na rozsiahlej lúke v meste Thorington vo Veľkej Británii.

Public Hotel

Sú medzi nami aj takí, čo v hoteloch nehľadajú súkromie. Pokiaľ chcete stretnúť nových ľudí a to aj pri každodenných činnostiach, navštívte „verejný hotel“ v meste New York.

V akom najšialenejšom ubytovaní ste strávili noc vy? Napíšte nám Vaše zážitky či postrehy do komentára, alebo zdieľajte článok s Vašimi priateľmi a vyberte hotel, ktorý by ste s nimi rozhodne chceli skúsiť.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie