Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Čo by o vás prezradil váš hrnček keby vedel rozprávať?

Hrnček s vtipnými výrokmi alebo mottom 

Ľudia, ktorí používajú takéto hrnčeky, sú tí, ktorí veria v porušovanie pravidiel. Títo ľudia chcú, aby ich hrnček upútal pozornosť, zatiaľ čo oni si popíjajú svoj obľúbený nápoj. Títo ľudia sa odvážia vyskúšať čokoľvek nové. Nechcú byť odvážni tým, že hovoria čokoľvek, čo uráža ľudí v ich okolí. Túto úlohu prenechali svojmu hrnčeku. Môžu mať zbierku takýchto hrnčekov a vyberať ich podľa svojej nálady.

pekná žena s klobúkom, ktorá pije z hrnčeka
Photo by Jose Martinez on Unsplash
Nepraktický/umelecký hrnček 

Tento hrnček hovorí svetu, že estetika je pre vás dôležitejšia ako funkčnosť. Určite sa nedrží dobre v ruke a nedá sa poriadne umyť. To ale nevadí! V podstate dáte každému vedieť, že vám nezáleží na tom, čo si o vás myslia. Pravdepodobne máte dosť rozvinutého umeleckého ducha a kopu krásnych estetických, no často nepraktických predmetov, zaberajúcich váš životný priestor. 

umelecký hrnček, capuccino
Photo by Charlize Birdsinger on Unsplash
Classic white

Klasické biele hrnčeky na kávu odrážajú, že máte slušnú a nekonfliktnú povahu. Ukazuje, že máte priamy a elegantný výber. Klasický hrnček na kávu naznačuje, že ste úprimný, pokojný a sofistikovaný človek. Odráža ale aj to, že máte radi čítanie kníh a kávu. Vedeli ste, že aj vaše znamenie zverokruhu významne ovplyvňuje vaše bývanie

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tʜᴏᴜsᴀɴᴅ ғᴀᴄᴇs ᴏғ ғᴀsʜɪᴏɴ (@thousandfaceoffashion),

Špinavý hrnček

Špinavý pohár je čestným odznakom. Je to svedectvo o vašich rokoch trápenia a odhodlania k tejto úlohe. Život je len jeden, a vy nemáte čas ním plytvať. Umývanie hrnčeka je určené pre ľudí, ktorí majú príliš veľa času. Čo vy zaručene nie ste! Drahocený čas viete využiť aj inak.

špinavý hrnček od kávy
Photo by Mario Ibrahimi on Unsplash
Mini espresso cup

Ste osoba s osobnosťou dôchodcu. Rád pijete kávu celé hodiny a najradšej trávite dlhé hodiny sedením a pitím aj 5-6 šálok. Máte štýl. Ste originál, ale aj puntičkár a lenivec. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa L Welly (@lwellyceramics),

Obrovská šálka

Vy viete, čo potrebujete, a nemusíte sa za to hanbiť. Vyžaduje to veľa sily, aby ste utiahli tento mohutný hrnček horúceho nápoja. Nie každý je vo svojom živote odhodlaný zvládnuť psychické, emocionálne a fyzické následky spojené s vlastnením tohto obra. 

žena v čiernom s veľkou bielou šálkou kávy
Photo by Brooke Lark on Unsplash

Používate každý deň iný hrnček? Možno patríte do všetkých vyššie uvedených kategórií. Máte radi rozmanitosť nápojov a života!

Rôzni ľudia majú rôzny vkus, niektorí majú radi jednoduché a prosté vzory, iní hrnčeky tmavej farby s citátmi alebo prísloviami. Každý pohár dáva odraz, ktorý nám ukazuje osobnostné črty. Napíšte nám, aký hrnček používate vy. Podeľte sa o tento článok so spoločníkom, s ktorým si šálku obľúbeného moku najviac vychutnáte vy.

DoDo

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie