Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Mozaiky & Mozaikové obklady pôsobia luxusne. Nie len v kúpeľni!

Kým v minulosti sa používali hlavne v kúpeľniach – ako obklady vaní, umývadiel, či stien, dnes je ich využitie pestrejšie. Pozrite sa s nami na zaujímavé použitie mozaík v interiéroch – naučíme vás, kde všade vo vašom byte, či dome krásne vyniknú.

Kus umenia priamo v dome

Pekne a nápadito urobená mozaika dokáže ozvláštniť každý jednoliaty priestor. A čo viac, dokáže z neho urobiť majstrovské dielo.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ručne robené obkladačky (@tileme.sk),

Mozaiková podlaha z laminátu – výhodou je jednoduchá pokládka a udržiavanie. Za prijateľnú cenu môžete získať skutočne jedinečný priestor. Chcete jednoduchú a trvácnu podlahu? Siahnite po praktickom vinyle s množstvom farebných variant.

Náš tip: Ak máte radi mediteránsky štýl bývania, mozaiky sú pre vás ako stvorené. Inšpirujte sa našimi tipmi – mozaikové obklady môžete použiť na podlahu, ale napríklad aj ako kuchynský obklad. Takéto obklady ladia hlavne s jednofarebnými kuchyňami, ktoré tak dostanú šmrnc.

Poctivé mozaiky zo Slovenska

Aj na Slovensku máme výrobcov jedinečných, ručne robených mozaikových obkladov. Čo tak kuchyňa s obkladom v tvare rybacích šupín? Nás táto originalita skutočne zaujala.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ručne robené obkladačky (@tileme.sk),

Ak sa toho predsa len bojíte, siahnite po vliesových tapetách s mozaikovými vzormi. Tie sú však vhodné hlavne do suchých priestorov – napríklad do obývacej izby.

Mozaikové vzory dodajú každému interiéru nezameniteľnosť a nesmrteľný luxus. Aj použitie na malej ploche dokáže úplne zmeniť celkový dojem z priestoru. Pri mozaikách sa nebojte ani extravagantnejších farebných kombinácií, práve naopak  – mozaiky si to priam žiadajú.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ručne robené obkladačky (@tileme.sk),

Čo poviete na takéto originálne spestrenie vášho domova?

Mey

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie