Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Zabudnite na klasické radiátory. Týchto 5 vás dizajnom očarí!

Radiátor RETRO

Novodobé radiátory už neslúžia len na ,,zaistenia tepla“ v miestnosti – musia tiež zapadnúť do celkového ,,looku“ domácnosti. Ak svoj domov ladíte do retro štýlu, zadovážte si tento kus nielen do kúpeľne, ale aj do obývačky či chodby. Tyčky sú dômyselné skryté za masívnym krytom. Môžete ho využiť na elektrické aj kombinované vykurovanie a vyberať z veľa farebných prevedení. Mamičky taktiež ocenia aj bezpečný tvar radiátora bez ostrých hrán.

dizajnoý hnedý radiátor v retro štýle
https://www.pmh-co.eu/page/index.php?p=produkty%2Fradiator-retro-p2
Radiátor NESTOR

Podobne masívny, avšak viac ,,minimalistický“ typ radiátora. Neruší vás žiadna zástrčka alebo šnúra vedľa neho. Ohrieva sa pomocou vykurovacieho kábla napojeného za panelom. Dĺžka je stanovená pevne (1,5 metra), vybrať si môžete z troch farieb (biela, čierna, chróm) a troch šírok (20,30,40 cm). Výrobcovia mysleli aj na zavesenie uterákov – na háčiky umiestnené v dvoch radoch. Šikovné!

dizajnoý radiátor do kúpeľne netypického vzhľadu
https://www.pmh-co.eu/produkty/susak-nestor-p54.html
Radiátor ZEHNDER KAZEANE

Tento švajčiarsky dizajnový skvost sa môže pochváliť cenou Red Dot Award, kde zavážila jeho inovatívnosť, praktickosť, životnosť a vysoká kvalita dizajnu. Môžete si ho dokonale zladiť a prispôsobiť do interiéru, keďže ponúka vyše 50 farebných, šírkových a výškových prevedení. Teplovodné, elektrické aj kombinované vykurovanie prebieha v rúrach, ktoré sú vysoko odolné voči korózii a mechanickému poškodeniu. Je vybavený ,,detektorom otvoreného okna“ a individuálnym nastavením tepla, čím si viete znížiť náklady na energie.

elegantný raadiator do štýlovej kúpeľne v čiernom prevedení
https://www.zehnder.cz/vyrobky-a-systemy/designove-radiatory/zehnder-kazeane

Radiátor THEIA

Ak sa vám skôr ako hrubé orámovanie páčia tenké elegantné ,,rúrky“, tento typ vykurovacieho telesa je ideálny. Vďaka premyslenej konštrukcii vyrábanej v niekoľkých farebných prevedeniach, môžete jednoducho zavesiť uteráky aj z ľavej či pravej strany – obidve prevedenia sú možné. Ak si potrpíte na čistotu, poprípade trpíte alergiami, na tomto radiátore ľahko utriete prach, čím zabránite jeho víreniu v ovzduší.

štýlový radiátor v šedo-hnedej farbe v modernej vizualizácií
https://www.pmh-co.eu/page/index.php?p=produkty%2Fradiator-theia-p12
Radiátor KARES

Pre ľudí, ktorí disponujú malým priestorom v kúpeľni, máme dobrú správu. Niekedy naozaj stačí jednoduchá vec v podobe ,,tyče“ – a môžete si vyskladať radiátor. Okrem úžasnej variability usporiadania, ponúka tento typ samoregulačný vyhrievací kábel na konštantnú teplotu 55 stupňov.

krásna vizualizácia s moderným radiátorom a štýlovými doplnkami
https://www.pmh-co.eu/produkty/susak-kares-p34.html

Ktorý z týchto dizajnov je pre vás favoritom? Vaše názory a postrehy nám napíšte do komentáru pod článkom. Budeme sa tešiť.

Domi.Ce

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie