Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Kto chce, aby Wakanda z filmu Black Panter existovala?

Akoncity ako Wacanda

Plány mesta boli predstavené už v roku 2018 a mesto by spevák chcel postaviť 100 km od Dakaru. Futuristické mesto, ktoré má disponovať najmodernejšími technológiami a smart riešeniami urbanistickej architektúry, by využívalo solárnu energiu a malo ekologické turistické centrá, luxusné nákupné centrá, moderné zdravotnícke zariadenia či kancelárie.

Ak chcete vidieť, čo všetko Akon vo svojom scifi meste vybudovaného v Afrike ponúka, neprehliadnite ani vizualizáciu mesta.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akon City Senegal ?? (@akon_city_senegal),

Koľko stojí vlastné mesto?

Americký spevák by chcel do projektu investovať peniaze od investorov. Do daru už dostal 800 hektárov pôdy od senegalskej vlády. Ak mu to takto pôjde ďalej…

Toto ideálne mesto by chcel mať vybudované podľa vernej kópie mesta Wakanda, ktorú tvorcovia stvárnili vo filme Black Panter (Marvel).

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akon City Senegal ?? (@akon_city_senegal),

Hoci Akoncity na prvý pohľad vyzerá ako super nápad, nenachádza veľa pozitívnych reakcií. Predovšetkým preto, že len jedna tretina obyvateľov tohto štátu má prístup k smartphonom a Senegal je stále krajina so skutočne nízkym príjmom a nízkou životnou úrovňou.

Ak ste ešte nevideli tento film, prinášame vám krátku ukážku tajomného príchodu do mesta Wacanda. Myslíte, že aj toto bude pre nás niekedy realita?

Možno má Akon okrem hudobného talentu aj dosť odvahy a zmysel pre podnikanie. Čo hovoríte na takéto mesto budúcnosti? Považujete to za reálne? Napíšte nám svoje postrehy a názory pod článok do komentára.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 4x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie