Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Ako vyzerá atraktívny a moderný domov pre manželský pár?

V štádiu hrubej stavby bolo možné do domu zasiahnuť a vytvoriť predpokladané vstupy pre konštrukcie a plánované technológie. Do konceptu bolo potrebné zakomponovať chladené stropy, osvetlenia a rozvody tak, aby boli na priznanom betónovom strope neviditeľné.

Moderná kúpeľňa

Rodinný domček má viaceré netypické a zaujímavé riešenia. Betónové obklady sú v interiéri signifikantné. V kúpeľni a kuchyni boli zhotovené tenké prefabrikáty z betónu, čím sa dosiahla originálna autenticita povrchu a materiálu. Modernú kúpeľňu dotvorili nadčasové čierne batérie a osvetlenie podporujúce relax a pohodu. Veľké svetelné plochy zabezpečujú prirodzené svetlo a štýlové radiátory podčiarknu celkový efekt. Jednoduchá elegancia sa prejavila v celom dizajne interiéru vrátane kúpeľne.

Výrazným elementom, ktorý spája dennú a nočnú časť, je samonosné železobetónové schodisko. To, že majitelia vrelo pristupujú k tomuto materiálu, je viac než očividné. Použitím týchto prefabrikátov však nevznikol neútulný a neosobný priestor. Práve naopak. Podarilo sa nájsť tenkú hranicu, kedy tento drsný a chladný materiál krásne vyniká. Cerberi Studio tvorí autorský dizajn jedinečný pre každý interiér, vysoko rešpektuje požiadavky klienta a potenciál priestoru.

Kuchyňa 21. storočia

Matná kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi a levitujúca kuchynská doska sú dokonalou ukážkou dizajnu 21. storočia. Kuchyňa je prepojená priamo s jedálenskou časťou. V miestnosti opäť dominuje výrazný obraz, na ktorom sú zachytené útesy a slnečné lúče svetla, čo dodáva dennej časti významnú črtu dynamiky prírodných živlov. Podlaha sa v celom interiéri skvelo hodí k celkovému „RAW“ interiérovému dizajnu. Prírodné elementy zjemňujú celkový industriálny šmrnc a vyzdvihujú ich pôvab.

Zdravé osvetlenie

Do interiéru sa podarilo prirodzene zakomponovať denné svetlo aj atypické bodové osvetlenie. Umelé osvetlenie je súčasťou našich životov, ale jeho použitie má svoje zásady. Práve podľa nich sa autor pri koncepcii riadil. Umelé a prirodzené osvetlenie poskytuje úplne odlišný pocit a podporuje biorytmus rôznym spôsobom. Preto treba citlivo dbať na správnu intenzitu a vhodné umiestnenie. K spokojnosti majiteľov prispela aj drevená stena a kožené prvky v obývačke.

Vlastné átrium v exteriéri

Cez presklenú stenu vidno aj do átria. Táto exteriérová časť pôsobí ako oáza pokoja, ktorú vidno z kuchyne, spálne aj obývačky. Obrazy na stenách sú vernou súčasťou interiéru a prezentujú umeleckého ducha samotných majiteľov.  Na základe ich požiadaviek bol navrhnutý a vyrobený nábytok. Flexibilita sa prejavila vo výbere materiálov aj v estetickej podobe.

Prírodný materiál zastupuje dubová dyha, ktorú je možné zbadať na dverách, podlahe či dverách z masívu. V jednotlivých miestnostiach sa obmieňa s inými nosnými materiálmi a farbami.

V kúpeľni sú bezštruktúrové hladké epoxidové podlahy, čo v kombinácii so svetlým 3D obkladom a betónovými prefabrikátmi v geometrickom rozložení pôsobí funkčne a čisto. Interiér korešponduje s moderným vzhľadom exteriéru a vytvára pohodlné miesto na bývanie.

Investícia do bývania zvyšuje kvalitu života, trendy sa neustále menia a aktualizujú. Nadčasové prvky sú preto vítanou a žiadanou formou vhodnou do rodinných domov aj bytových jednotiek.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie