Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Keď obchod nie je len o predaji, ale aj dizajne: LIGHT SQUARE

LIGHT SQUARE

Je ukážkou moderného a komfortného štúdia. Táto „galéria svietidiel“ v sebe spája praktickú modulovateľnosť užitočnú predovšetkým pri prezentácii a aktualizácii portfólia štúdia. Interiér prezentuje vizuálne silným rasterom svoju identitu a buduje silné meno značky. Primárnym stavebným a vizuálnym prvkom je kocka/štvorec. Tento prvok sa pretavil do nábytku, ako aj osobitých detailov. Jednotlivé elementy v tvare kocky slúžia ako úložné priestory a vyzerajú ako stavebnica.

Originálne štúdio so svietidlami je nominované v súťaži INSAIDAWARDS2020 a svojim prevedením upozorňuje na novú vlnu moderného a štýlového obchodovania s tovarom.

Fundamentálnou farbou v celom objekte sa stala biela. Spolu s dynamickým obkladom na stene vzniká exkluzívny, no zároveň stále rafinovaný priestor aj pre náročnejších zákazníkov. Geometrický štvorec možno spozorovať aj na stene s firemným logom či pri vystavených kusoch jednotlivých svietidiel.

Celkový efekt dopĺňajú machové obrazy v horizontálnej polohe. V kombinácii s prírodným svetlým odtieňom dreva aplikovaným na ráme obrazu sa v priestore nevyskytuje žiaden rušivý prvok, čo iste pozitívne ocení zákazník aj personál.

Štvorcová drevená mreža upevnená na strope sa dopĺňa s tmavým kobercom vďaka krížovým švíkom umiestneným v spojoch jednotlivých štvorcov. Príznačný názov štúdia má svoje podoby v celom objekte. Navzájom spolu perfektne ladia a nespôsobujú žiaden nesúlad.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie