Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Zimná krajina nielen za oknom, ale aj vo vianočnom interiéri

Ak si chcete tentokrát ozdobiť interiér v štýle „zimná krajina“, vyveste si v izbe napríklad roľničky a prírodné sušené šišky naaranžujte nielen do vianočného venca, ale aj na stromček. Samozrejme, nesmie chýbať ani „falošný“ sneh. Ten sa dá využiť na všetky dekorácie. Snehová posýpka perfektne zapasuje na ihličie aj na drevené prvky vo vašej výzdobe. Ak túžite experimentovať, siahnite po ľadových cencúľoch, zamrznutých vianočných guliach či malých zvieratkách. Tieto ozdoby sa taktiež môžu ukrývať na vianočnom stromčeku. Veď čo by to bola za krajina bez lesných zvieratiek? 🙂

zasnežené lampášiky a motív zvieratiek na vianočnej výzdobe
Photo by @Clivia
V zimnej krajine je teplo

Pekne naaranžované dekorácie si vytvoríte z prírodných materiálov. Okrem ihličia poslúžia napríklad aj konáre a prútie zmotané do tvaru kruhu. Čo však nesmie zasnežej krajine, okrem snehu, chýbať? Predsa zdroj tepla a svetla. Pre ešte útulnejšiu atmosféru siahnite po teplom svetle v podobe svetelných girlánd a sviečok. Vianoce v tomto duchu budú nostalgické a príťažlivé predovšetkým svojou jednoduchosťou.

Vianoce sú MŇAM!

Vianočný stromček môžete ozdobiť aj malými drevenými lyžami, čižmičkami s kožušinkou a vianočnými guľami s motívom zasneženej krajinky. Nad krb zaveste voňavé eukalyptové listy a na podlahu položte drevené či prútené svietniky. Aj tento rok sú v štýle „zimná krajina“ v kurze ľudové motívy a kárované mašličky. Milovníci čerstvo napečených vianočných koláčikov iste ocenia aj perfektne „nastajlované“ porcelánové taniere s vianočnými dobrotami.

chutná horúca čokoláda v štýlových šálkach pre lepšiu atmosféru Hygge
Photo by @Clivia
Jeleň na gauči

Útulnosť ešte podčiarknete príjemnými vlnenými dekami a vankúšikmi s lesnými motívmi. Vytiahnite ich a užite si príjemné materiály. Prírodné elementy ako sú ihličie, drevo či dokonca umelé lesné zvieratká, môžu vkusne doladiť celkový dojem v interiéri.

dva prútené lampáše ako vianočná dekorácia na zútulnenie interiéru
Photo by @Clivia

Nápadov, ako skrášliť svoj moderný interiér, nie je nikdy dosť! Budeme radi, keď sa aj vy s nami podelíte o vaše super tipy, ktoré počas Vianoc aplikujete pre ešte príjemnejšie chvíle strávené v teple svojho domova. Budeme sa tešiť na vaše komentáre.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie