Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Dizajnový domov 2021. Nadčasový, elegantný a rafinovaný

Moderné chalupárstvo

Tento štýl je mimoriadne príťažlivý pre každého, kto miluje svoje domáce pohodlie, ale chce doň vniesť sofistikované detaily. Ideálne funguje v interiéroch, ktoré už majú niektoré charakteristické prvky, ako napríklad odhalené trámy, obloženie stien alebo pôvodná drevená podlaha. Rovnako sa však dá vytvoriť citlivým skombinovaním starých a nových kúskov.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Becca | Fox Cottage ?? (@goldenfoxcottage)

Tropický štýl plný exotiky

Bezstarostný životný štýl plný havajských rytmov, kto by po ňom netúžil? V roku 2021 si ho môžete priniesť do svojich domovov a budete maximálne in. Interiér inšpirovaný vzdialenými pobrežnými destináciami vytvorí pokojný a relaxačný životný priestor, vďaka ktorému bude váš domov bezpečným a príjemným miestom na načerpanie nových síl. Charakteristickým prvkom tohto štýlu je design kvetov, tropických listov a exotického ovocia.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa INTERIOR DESIGN (@fridrik_design)

Vintage

Starožitnosti, repasované alebo retro kusy, tie všetky majú svoje miesto vo vintage dizajne. Nie je to síce novinka, ale v roku 2021 bude modernejší ako kedykoľvek predtým. Kľúčom k takémuto interiéru je odkazovať sa na vintage vzhľad, nie ho otrocky reprodukovať. Aj pri tomto trende platí, že menej je viac, ale nebojte sa používať výraznejšie farby a zvýrazniť kontrasty. Vyberte si pár vintage kúskov, ktoré doplníte luxusnými doplnkami, aby ste interiéru dodali aj štipku modernosti.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Vintage Interior (@toughtofindonetsy)

Shabby Chic 

Nadčasový trend, ktorý už možno poznáte. Predstavuje eleganciu a rafinovaný zmysel pre luxus s trochou patiny. Ak ho chcete aplikovať u vás doma, skúste k novým kúskom pridať jedinečné kusy nájdené na blšom trhu. Poobzerajte sa po dekoratívnych doplnkoch, ako sú lustre a zrkadlá, ktoré neboli dokonale zreštaurované, ale zostarli s pôvodným charakterom a rozhodnite sa pre nábytok a textil, s ktorými sa budete cítiť ako doma.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Chesterman (@home_shabby_chic)

Čo hovoríte na tieto trendy? Uvažujete nad tým, že si upravíte svoju domácnosť a vdýchnete svojmu domovu nový život? Podeľte sa s nami o svoje plány a napíšte nám, ktorú miestnosť by ste doladili najnovšími trendmi.

Barbara

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie