Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Aká je uhlíková stopa recyklovaného kancelárskeho kresla?

Spĺňajú širokú škálu nárokov, či už ich chcete mať v práci alebo v domácej kancelárii. Okrem štýlového moderného prevedenia, majú ergonomický tvar a sú vyrobené z recyklovaných materiálov. Tým pádom sa stoličky radia medzi svetové ,,trvalo-udržateľné“ kusy.

V RH new Logic sú k dispozícii modely s vysokým alebo nízkym chrbtovým operadlom. Podľa potreby môžete nastaviť opierku hlavy, výšku stoličky, lakťové opierky. Taktiež si môžete vybrať z rôznych farebných prevedení otočnej a sediacej časti a rôzne tkané materiály.

Stolička sa dá ľahko rozobrať a jednotlivé diely a nahradiť, vrátane čalúnenia, ktoré je prichytené pomocou špeciálnej patentovanej techniky, ktorá nevyžaduje žiadne lepenie.

Uhlíková stopa stoličky je 95,5 kilogramu oxidu uhličitého, čo sa rovná 28 hodinám používania mobilných telefónov, zatiaľ čo 94 percent jeho základných materiálov je možné recyklovať.

,,Stolička je navrhnutá tak, aby mala dlhú životnosť a čo najnižší vplyv na životné prostredie počas celého svojho životného cyklu – od spracovania surovín potrebných na jej výrobu až po koniec životnosti,” uviedol dizajnérsky tím spoločnosti Flokk.

ekologické a šetrné kancelárske stoličky
Flokk | Home

A aký je váš názor na túto dizajnovú a zároveň ekologickú stoličku? Napíšte nám váš názor do komentu pod článkom.

Domi.Ce

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie