Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Milujete adrenalín? Dom visiaci z útesu bude pre vás rajom

Koncept nesie názov CliffHouse (dom na útese) a pochádza z dielne Modscape. Návrh vznikol na mieru pre klienta, ktorý túžil poznať, kam až dokáže stavba modulárneho domu v extrémnych podmienkach zájsť. A ako sa zdá, dokáže doslova visieť na kamennom útese na brehu Austrálie.

Dom pozostáva celkom z 5 poschodí. Najvyššie piate je spojené s príjazdovou cestou a slúži ako garážvstup do domu. Všetky podlažia sú minimalisticky a efektívne zariadené, aby nenarúšali unikátny pohľad na šíre more. Spája ich výťah a schodisko, ktoré umožňujú jednoduchý a rýchly prístup do celého domu. Najnižšie poschodie disponuje jedinečnou terasou s grilom, vďaka ktorej slovné spojenie „posedenia na verande“ naberá celkom nový zmysel.

Aký je váš názor na stavby v takto netradičných podmienkach? Radšej by ste sa jej vyhli, alebo by ste sa bez váhania nasťahovali? Napíšte nám váš názor do komentára a zdieľajte článok s priateľmi.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 2x
  • 4x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie