Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Top 5 slovenských podcastov, popri ktorých upracete byt raz-dva

Vedátorský podcast 

V časoch, kedy konšpirácie a falošné správy majú často prednosť pred vedeckými faktami a odbornosťou, je svetlým okamihom, keď vznikne projekt ako Vedátorský podcast. Vedátorský podcast jednoducho a zrozumiteľne vysvetľuje vedecké fakty tak, aby ich pochopil skutočne každý. Ide o výborné doplnenie znalostí zo školy a zároveň skvelý spôsob, ako sa naučiť viac vedeckých faktov.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Vedátor (@vedator_sk)

Dobré ráno denníka SME

Dobré ráno patrí medzi jeden z prvých slovenských spravodajských podcastov, ktorý vychádza už niekoľko rokov. Vychádza každý deň a ponúka okrem krátkeho zhrnutia dňa v podobe rýchlych správ jednu dennú tému, ktorej sa venuje viac do hĺbky. Väčšinou je téma spojená s politikou, no môže ísť aj o inú spoločenskú tému.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Kovacic Hanzelova (@zuzanahanzelova)

Dejepis inak

Názov podcastu presne zodpovedá obsahu. Nečakajte klasický dejepis s nudnými hodinovými historickými prednáškami. YouTuberka Sandra je vyštudovaná učiteľka v odbore dejepis a filozofia a ponúkne vám odpovede na najzaujímavejšie otázky, ktoré vás vždy zaujímali z histórie či iných spoločenských vied.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dejepis Inak (@dejepisinak)

Doktor má Filipa

Jožko Fatrsík je lekár na urgentnom príjme v nemocnici SVET ZDRAVIA v Galante. Filip Machala je zdravotný brat na Poliklinike Karlova Ves v Bratislave. Megaukecaný doktor a brat s príznakmi vyhorenia vás spolu zavedú za múry nemocníc. Chcete vedieť, čo sa deje za dverami ambulancie, prečo toľko čakáte? Aj vy používate google translate na vylúštenie správy od lekára? Na toto a kopu ďalších zaujímavostí vám odpovie tento podcast.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Doktormafilipa (@doktormafilipa)

Sabo Sebou

Michal Sabo je moderátor Rádia Expres, ktorý po novom roku spustil podcast, do ktorého si pozýva zaujímavých hostí, ktorým dáva otázky, ktoré ho zaujímajú. Týkajú sa väčšinou zodpovednosti voči životnému prostrediu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Sabo (@mxsabo)

Ktorý je váš najobľúbenejší?

Barbara

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie