Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

TOP 5 tipov, ako jednoducho zútulniť a skrášliť vašu terasu

1. Koberec

Možno sa vám to bude zdať zvláštne, no aj koberec má na terase svoje miesto. Vaše posedenie dokonale zútulní. Okrem toho si s ním von prinesiete aj pohodlie domova. Veľmi štýlovo pôsobia koberce z juty, ktoré sú svojim naturálnym vzhľadom ako stvorené pre vonkajšie sedenie. 

Tip od nás: Koberec môžete položiť na miesta, kde je podlaha poškodená. Skryjete tak rôzne šrámy, ktoré nepôsobia pekne. Navyše, kobercom na terase týmto poškodeniam predchádzate. 

2. Deky a vankúše

Ak potrebuje vaša terasa zútulniť, určite siahnite po vankúšoch a dekách. Výber farieb a vzorov je len na vás. Získate tak dizajnové kúsky, ktoré sa postarajú o vaše pohodlné sedenie a teplo aj počas chladnejších večerov. 

3. Rastliny

Pri terase je dôležité prepojiť pohodlie domova so všetkým, čo ponúka záhrada. Nezabudnite preto aj na rastliny, ktoré sa postarajú o príjemné prostredie plné zelene. Môžete ich nechať v črepníkoch na zemi, ozdobiť nimi stôl, či zavesiť ich pomocou makramé. Popustite uzdu vaše fantázii a nebojte sa experimentovať. 

4. Svetielka

Overenou klasikou, ktorá prinesie do vášho priestoru atmosféru za málo peňazí, sú svetielka. Užite si romantiku aj u vás na záhrade vďaka tomuto jednoduchému, no veľmi efektnému prvku. 

5. Detaily

Nebojte sa preniesť štýl z vášho interiéru aj do exteriéru. Vázy, sviečky a iné dekorácie nájdu svoje uplatnenie aj na vašej terase. Porozmýšľajte, čo by najlepšie doplnilo sedenie a zvyšné zariadenie. Obľúbené sú aj rôzne košíky, ktoré majú praktické využitie. Odložte do nich knihy, deky či hračky.

Zaujali vás naše tipy na skrášlenie vonkajšieho posedenia? Sledujte nás na sociálnych sieťach. Neuniknú vám ani ďalšie inšpirácie pre vaše bývanie. 

Mirka 

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 8x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie