Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Značka Glossier otvorila obchod s výraznou machovou sochou

Možnosti experimentovať

Dizajn nedávno otvoreného obchodu v Seattli vychádzal z pop-up obchodu z roku 2019, ktorý bol od toho nového vzdialený len štyri bloky.

Maloobchodný priestor s rozlohou 260 metrov štvorcových sa nachádza v susedstve Capitol Hill a navrhol ho interný tím Glossier. Ako spoločnosť, ktorá fungovala doteraz v online priestore, mala Glossier slobodu experimentovať s maloobchodom spôsobom, akým iné značky nemôžu. Možno aj práve preto je výsledok skutočne unikátny a jedinečný.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Glossier (@glossier)

Machová socha s farebnými hubami

Pozornosť každého návštevníka upúta veľká machová socha. Táto socha v strede priestoru je navrhnutá tak, aby vyzerala ako balvan pokrytý machom a farebnými hubami, ovplyvnený flórou severozápadného pacifického regiónu. Vychádza z krajinnej inštalácie, ktorú pre pop-up vytvorila dizajnérka Lily Kwong. Bola to práve jej inštalácia, ktorá obsahovala aj mohyly pokryté rastlinami a ružovo-purpurovými kvetmi.

„Huby majú úžasnú schopnosť rásť a prospievať na najnepravdepodobnejších miestach a chceli sme tento fenomén oživiť v našom koncepte dizajnu,“ uviedol dizajnérsky tím pre portál dezeen.com „Skalami porastené machom sa tiahne základ obchodu a gigantické huby Willyho Wonku klíčia v elegantnej minimalistickej architektúre,“ dodali autori.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Glossier (@glossier)

Okolo sochy sú svetloružové pulty, ktoré na zvlnených plochách prezentujú výrobky značky Glossier. Oblúky so zaoblenými rohmi a bokmi s ružovými dlaždicami rozdeľujú centrálnu oblasť od obvodu, kde je vedľa zrkadiel umiestnený ďalší tovar.

Steny okolo obchodu sú dokončené svetlou textúrovanou omietkou, pričom podlahu pokrýva šachovnica z béžových a prašno-ružových dlaždíc.

Ako na vás zapôsobil interiér obchodu značky Glossier? Podeľte sa s nami o vaše dojmy pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie