Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Vypínače s unikátnou povrchovou úpravou: Ktorý si vyberiete?

Prvý na svete

Focus SB popisuje rad Nature Inspired ako prvý vo svete elektrického príslušenstva, ktorý používa materiály považované za ťažké alebo nemožné aplikovať na elektrické zariadenia.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Focus SB® (@focus_sb_ltd)

Sortiment zahŕňa spínače, zásuvky a čelné dosky klávesnice ovládacieho systému, ktoré sú k dispozícii v rôznych povrchových úpravách z tekutého kovu. Vybrať si tak môžete z úprav, akými sú zlatá mosadz, starý bronz, niklová strieborná a čierny bronz. Povrchové úpravy sú nanášané ručne a napodobňujú prírodné textúry a vzory kôry stromov, starožitného kovu alebo korku.

Jedinečná estetika

Spoločnosť Focus SB vytvorila sortiment spolu s odborníkmi na povrchovú úpravu tekutých kovov Ankou Bespoke v reakcii na rastúci dopyt interiérových dizajnérov po jedinečnej estetike elektrického príslušenstva.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Focus SB® (@focus_sb_ltd)

„Záujem o britský trh a trhy Ďalekého východu bol mimoriadny a Focus SB sa teraz snaží rozšíriť svoju zbierku inšpirovanú prírodou o ďalšie jedinečné povrchové úpravy a procesy, aby naďalej spochybňovala normu a prelomila formu,“ povedal výkonný riaditeľ Focus SB, Gary Stevens pre portál dezeen.com.

Čo na tieto jedinečné kúsky hovoríte vy? Určite sa s nami podeľte o váš názor v komentároch. Pre viac zaujímavých doplnkov a dekorácií nezabudnite sledovať naše sociálne siete.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie