Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Boutique hotel: Zážitok z ubytovania s atmosférou

Čo je boutique hotel?

Boutique hotel býva zväčša malý. Bežne v ňom nájdete od desať až do sto izieb. Tu ale charakteristika boutique hotelov nekončí. Veľkosť nemusí byť vždy ani taká podstatná. Tento typ hotela musí mať minimálne štyri hviezdičky. Rovnako bývajú zväčša v priestoroch historických budov. Prečo sú ale také populárne? Zakaždým by malo ísť o jedinečný a dizajnový hotel.  V zásade platí, že nenájdete dva rovnaké boutique hotely.

Boutique hotely nie sú súčasťou väčších sietí hotelov, ktoré by mali identický alebo príbuzný vzhľad. Každý je unikát s vlastným štýlom a atmosférou.

Komorná atmosféra

Všetky tieto atribúty z nich robia príjemné prostredie, v ktorom môžete tráviť vašu dovolenku. V boutique hoteli majú návštevníci pocit, ako by boli doma. Príjemná a komorná atmosféra vo vás zanechajú intenzívnejší zážitok z pobytu, ako uniformný hotel ako zo škatuľky.

Poviete si, že ubytovanie v takomto hoteli si nemôžete dovoliť. Verte, že opak je pravdou. Mnoho boutique hotelov je cenovo dostupných. Stačí sa poobzerať  poobzerať po možnostiach a budete prekvapení.

Chceli by ste na našej stránke tipy na tie najkrajšie boutique hotely? Napíšte nám, v akej krajine by mali byť. O ostatné sa postaráme my.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 6x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie