Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Dizajnová lampa pripomínajúca plameň sviečky

Lampa obsahuje malú šošovku osvetlenú teplým LED svetlom, ktoré je zavesené ako kyvadlo na kovovej slučke. Keď je lampa zapnutá, dva magnety odpudzujú šošovku, vďaka čomu sa pohybuje s malými, konštantnými osciláciami, ktoré sledujú nepredvídateľný rytmus.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa SEMPRE/センプレ Lifestyle shop (@sempre_days)

Yoshizoe vystavoval prototyp lampy Hymn na Salone Satellite 2019 v Miláne, kde si získal pozornosť zakladateľa a generálneho riaditeľa Ambientec Yoshinori Kuno a následne bol so značkou dva roky vyvíjaný.

“Hymn sa vyhýba tomu, aby bola otrockou imitáciou plameňa. Skôr sme sa zamerali na vytvorenie nového konceptu intímneho, pohyblivého svetla kombináciou LED technológie, magnetov a šošoviek nečakaným spôsobom,” povedal Kuno pre portál dezeen.com

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Hideto Hyodo (@hideto.hyodo)

Základňa a rukoväť Hymn sú vyrobené z eloxovaného hliníka so zlatou alebo čiernou povrchovou úpravou. Lampa je vodotesná a odolná, takže je vhodná do exteriéru aj interiéru.

Chceli by ste tento dizajnový kúsok aj u vás doma? Napíšte nám, v ktorej miestnosti by vynikol najlepšie.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie