Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Kreslo pripomínajúce zajačie uši má vniesť do interiéru radosť

Pohodlie a relax

Kreslo Bunny má minimalistickú siluetu pripomínajúcu zajačie uši. To všetko vďaka operadlám rozdeleným na dva segmenty. Tie sú pripevnené k rozmernému plyšovému sedadlu, ktoré je navrhnuté tak, aby ponúkalo dostatok miesta na sedenie pre väčšie pohodlie a relax.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Design Vilnius (@design.vilnius)

Kreslo Bunny je vyrobené z odolného preglejkového rámu vystlaného vysoko elastickou penou, ktorá mu dodáva mäkký, zaoblený vzhľad.

Roztomilý dizajn

„Nenáročný a roztomilý, zdieľajúci pozitívne vibrácie s okolím,“ tak opisuje kreslo značka na oficiálnej stránke sedesregia.com. „Rôzna výška mäkkých chrbtových segmentov formuje siluetu kresla pripomínajúceho zajaca. Je to dekoratívny kúsok do modernej kancelárie, štýlového nákupného centra alebo spoločenských miestností, vysvetľuje značka a dodáva, že tento kúsok si nájde svoje miesto i v domácnostiach.

Kreslo je navrhnuté tak, aby vyhovovalo dynamickým spôsobom sedenia. Vyznačuje sa výraznou chrbtovou opierkou, ktorá poskytuje komfort.

Vedeli by ste si tento kúsok predstaviť aj u vás doma? Napíšte nám, v akom farebnom prevedení by vás oslovil najviac.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 0x
  • 4x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie