Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Koberec inšpirovaný fasádou budovy vo Verone

Inšpiráciu našli v Taliansku

Viacfarebný koberec Loggia sa zrodil, keď tím značky Talk Carpet preskúmal Taliansko a vystúpil na veronskú Loggia del Consiglio, renesančnú budovu z roku 1476. Koberec preto interpretuje nástennú maľbu na jednej fasáde, ktorá obsahuje viacfarebné štvorce rozprestierajúce sa v mriežkovom dizajne po stene.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Talk Carpet (@talkcarpet)

 „Ako základ sme použili krémovú farbu podobnú stenám galérie vo Verone. K tomu sme pridali opakovaný kachľový vzor viacfarebných štvorcov. Každý z nich má rovnaké tieňovanie ako štvorce na fasáde, aby získal 3D tvar. Milujeme, ako to dáva ilúziu, že sa rozprestierajú smerom von z koberca a okamžite pridávajú rozmer akémukoľvek priestoru,“ uvádza značka na oficiálnej stránke talkcarpet.com

Vlastný podpis

Do dizajnu koberca však vložili aj vlastný podpis a vytvorili unikátny výsledok. „Fasáda na Loggia del Consiglio je tvorená oranžovými, modrými, červenými a zelenými tvarmi, pričom farby sa diagonálne opakujú. V našom viacfarebnom koberci sme sa rozhodli pre jemnejšie a tlmenejšie tóny žltej, khaki zelenej, mätovej zelenej a červenej,“ dodávajú na záver autori.

Ako na vás pôsobí tento unikátny koberec inšpirovaný fasádou talianskej budovy? Vedeli by ste si niečo podobné predstaviť aj u vás doma? Podeľte sa s nami o vaše dojmy a názory v komentároch pod týmto článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 1x
  • 0x
  • 6x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie