Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Knihovňa od štúdia Nendo, do ktorej sa zmestí len jedna kniha

Dizajn knihovne bol inšpirovaný práve knihou. Výsledný produkt však môže mať až tri rôzne tvary a hneď niekoľko využití. „Tri rôzne tvary sú navrhnuté ako malý priestor na oddych, na dočasné umiestnenie kníh na čítanie, ako aj časopisov, dokumentov, smartfónov a iných drobností okolo stola,“ uviedlo štúdio na oficiálnej stránke nendo.jp.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Milk Magazine (@milkmagazine_hk)

Cieľom štúdia Nendo bolo vytvorenie multifunkčného kúsku vhodného do priestorovo náročných interiérov. „Vertikálny dizajn umožňuje vkladanie vecí zboku ako obal na knihu alebo zhora ako úložné vrecko v sedadle auta alebo lietadla. V druhom prípade posunutím polohy stĺpa od stredu možno knihu pohybovať po miestnosti, ako keby ju niekto držal pod pažou. Horizontálny typ je k dispozícii v dvoch výškach: ako odkladací stolík na umiestnenie vecí na vrch alebo ako úložný priestor na skrytie predmetov, ako sú diaľkové ovládače. Cieľom každého z týchto produktov bolo pôsobiť viac ako bytové doplnky, ale menej ako nábytok,“ dodáva značka na záver.

Uplatnil by sa tento kúsok aj u vás doma? Nezabudnite nám do komentára napísať, v ktorej miestnosti by ste ho použili vy.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 3x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie