Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Škrabadlá pre mačky ako dizajnový doplnok interiéru

Harmonický priestor pre domácich miláčikov

Dizajnéri Jiyoun Kim studio spolupracovali s kórejskou značkou pre domáce zvieratá Milliong a vytvorili dva nové produkty. Konkrétne ide o vežu a škrabadlo pre mačky.

Hlavným konceptom kolekcie je vytvoriť harmonický životný priestor pre domácich miláčikov aj ich majiteľov. Nové kúsky prirodzene nadväzujú na predošlú kolekciu. Autori aktualizovali produkt s upravenými proporciami a zosilnenou spodnou kovovou základňou. Okrem toho pridali aj nízku verziu veže pre mačky s kratšími nohami.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jiyoun Kim Studio™ Official (@jiyounkimstudio)

Veže sú vyrobené z okrúhlej brezovej preglejky a na vrchu troch pevných kovových tyčí. Každý kúsok je modulárny, aby si ho užívatelia mohli ľubovoľne usporiadať podľa svojho vkusu. Kovová doska vo vnútri koberca v spodnej časti slúži ako celková podpora produktu. Materiály a farebné kompozície boli zvolené tak, aby pôsobili elegantne a zapadli do súčasného interiéru.

Elegantné a funkčné

Druhou časťou spomínaného projektu mačacieho nábytku je dvojkruhové škrabadlo pre mačky spojené troma tyčami. Dve škrabadlá vyrobené z látky a brezového dreva, sa pri pohľade spredu elegantne prekrývajú. Celková jednoduchosť kovovej konštrukcie a kruhového brezového dreva ho robia robustným a ľahko ovládateľným.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jiyoun Kim Studio™ Official (@jiyounkimstudio)

Dvojkruhové škrabadlo pre mačky sa dodáva v dvoch farebných prevedeniach. Vybrať si tak môžete z béžovej a hnedej a je k dispozícii spolu s kolekciou veží od zimy 2021.

Máte doma mačku alebo kocúra? Napíšte nám, v ktorej miestnosti by ste si vedeli predstaviť tieto kúsky u vás doma.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 2x
  • 4x
  • 2x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie