Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Kobercové dlaždice, ktoré znižujú stres a zvyšujú pohodlie

Zníženie stresu a zvýšenie pohody

Nedokonalosť prichádza v troch dizajnoch inšpirovaných japonskou myšlienkou wabi-sabi, ktorá zahŕňa hľadanie krásy v tom, čo je neúplné alebo prirodzene chybné.

IVC Commercial zamýšľa dizajnom podlahy signalizovať uvoľnenú, otvorenú atmosféru, ktorá môže znížiť stres a zlepšiť pohodu v kancelárii.

„Povzbudzuje nás to, aby sme prijali chyby, prijali akceptujúci spôsob myslenia a viac sa prispôsobili nedostatkom,“ povedala podľa dezee.com produktová riaditeľka IVC Commercial na kobercové dlaždice Vanessa Van Overmeeren. “Je to kobercová dlaždica pre otvorené, spolupracujúce a povzbudzujúce miesta na prácu,” dodala.

Tri tváre kolekcie Imperfection

Imperfection je k dispozícii v troch štýloch, ktoré možno použiť samostatne alebo v kombinácii: zrnitý Grit, Bruut so surovou textúrou a Rupture so zlatou podšívkou ako pocta japonskému hrnčiarskemu remeslu Kintsugi.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa IVC Commercial (@ivccommercial)

„Bruut zdôrazňuje pominuteľnosť materiálov vytvorením prekvapivo surového efektu. Vzor evokuje vzrušujúcu dynamiku a dodáva krásu jedinečného charakteru každému priestoru. Odolný materiál Bruut má schopnosť znižovať hluk, čo prispieva k pohode ľudí v miestnosti,“ uvádza značka na webe ivc-commercial.com.

Podľa výrobcu je Grit z kolekcie Imperfection charakteristický jednoduchosťou, ktorá dodáva priestoru dušu. „Priadza sa prediera cez jednoduché tkané štruktúry, aby odhalila jemné nedokonalosti,“ tvrdí IVC Commercial.

Zlatá povrchová úprava Rupture podľa značky zdokonaľuje nedokonalosti tohto vysoko štruktúrovaného dizajnu.

Ktorý by ste chceli mať u vás doma a prečo? Dajte nám vedieť v komentároch pod článkom.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 5x
  • 6x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie