Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Akustický panel Gatsby v štýle art deco vyrobený z PET fliaš

Akustický obklad Gatsby švajčiarskej značky Impact Acoustic svojimi jemnými líniami pripomína éru art deco. Čím je ešte zaujímavý?

Živý a odvážny vzor

Gatsby je akustický výrobok zdobený minimálnym a jemne pôsobiacim geometrickým vzorom. Samotná značka na svojej oficiálnej stránke opisuje obklad navrhnutý dizajnérom Jeffreym Ibañezom ako odvážny. „Zatiaľ čo nástenný prvok Gatsby sa tak, ako aj ostatné akustické panely rovnakého radu vyznačuje jemnosťou, tento vzor je však mimoriadne živý s ešte viac pretínajúcimi sa líniami a geometrickým vzorom,“ uvádza značka na oficiálnej stránke impactacoustic.com. Okrem toho dodáva, že vzor obkladu má potenciál vytvoriť skutočne odvážne steny.

Ako sme spomínali vyššie, za dizajnom tohto nástenného prvku stojí Jeffrey Ibañez, ktorý je tiež spoluzakladateľom Impact Acoustic a vedúcim dizajnu. „Ako architekt Jeffrey presne chápe, aké profesionálne požiadavky sú kladené na naše vysokovýkonné produkty a riešenia: rýchla inštalácia, udržateľné materiály a napokon akustická pohoda v miestnosti,“ tvrdí značka.

Upcyklované plastové fľaše

Akustické obklady sú vyrobené z textílie Archisonic, ktorú tvoria i upcyklované PET fľaše. „Archisonic je vyrábaný podľa najvyšších kvalitatívnych štandardov, avšak nepatrné farebné a povrchové odchýlky spôsobené vysokým podielom recyklovaného vlákna sú nevyhnutnou súčasťou vlastností produktu,“ dodáva značka. Na výber máte tiež z dvoch hrúbok obkladu. Tenšia verzia má hrúbku 12 milimetrov, zatiaľ čo hrubšia 24 milimetrov.

Vedeli ste, že? Pri hrúbke 24 milimetrov obsahuje meter štvorcový obkladu Gatsby až 88 PET fliaš. Obklad hrubý 12 milimetrov 53 plastových fliaš na meter štvorcový.

Akustické obklady Gatsby sa vyrábajú v niekoľkých farebných prevedeniach, od teplých tónov až po chladné a od svetlých odtieňov až po tmavé.

Čo hovoríte na akustické panely Gatsby vy? Podeľte sa s nami o váš názor v komentároch.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie