Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Vešiak na kabáty v tvare opice? Jaime Hayon vás presvedčí, že je to možné!

Dizajnér Jaime Hayon nadviazal na úspech stola Monkey Table a navrhol vešiak na kabáty s opičím motívom. Pozrite sa na jeho hravý produkt navrhnutý pre BD Barcelona.

Vešiak na kabáty preberá charakteristické hravé prvky dizajnu stojanu Monkey, kde opica drží tyč s banánmi, ktoré fungujú ako háčiky. „Podľa mňa nie je nič lepšie, ako návrat domov k tejto usmievavej opici, aby som si zavesil bundu. Vyzerá tak, akoby čakala, kým čoskoro spadne banán. Táto humorná stránka ma rovnako teší, keď odchádzam z domu,“ vysvetlil podľa oficiálnej stránky bdbarcelona.com autor Jaime Hayon.

„Príručný stolík Monkey sa okamžite stal jedným z najzábavnejších a najikonickejších kúskov v katalógu BD,“ vysvetľuje značka a dodáva, že nový prírastok do kolekcie navrhol autor s jeho charakteristickým umeleckým nádychom.

Rovnako ako v prípade stolíka Monkey, aj vešiak na kabáty tvorí základňa vyrobená z architektonického betónu. Vešiaky v podobe banánov sú vyrobené z dreva so sivou alebo čiernou matnou povrchovou úpravou. Aj vďaka tomu doplnia akýkoľvek interiér.

Vedeli ste, že? Vešiaky je možné zakúpiť tiež samostatne na zavesenie priamo na akúkoľvek stenu.

V akom farebnom prevedení by lepšie vynikol tento hravý kúsok u vás? Napíšte nám váš názor do komentára pod článkom a pre viac zaujímavostí nás nezabudnite sledovať aj na sociálnych sieťach.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie