Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Dizajnová lampa Romb Mini, ktorá doplní akýkoľvek interiér

Švédska značka osvetlenia Pholc vytvorila v spolupráci s Broberg & Ridderstråle prenosnú stolnú lampu Romb Mini. Čím je zaujímavá?

Romb Mini je výsledkom najnovšej spolupráce značky Pholc so švédskymi dizajnérmi Matsom Brobergom a Johanom Ridderstråle.  

Romb Mini je vďaka kompaktným rozmerom, ľahkej hliníkovej konštrukcii a svetelnému zdroju na batérie ľahko prenosná. Umiestniť ju však môžete kdekoľvek v interiéri bez obmedzení. Podľa značky sa tento  dizajnový objekt hodí takmer všade.

Vedeli ste, že? Romb Mini dopĺňa lampu Romb, ktorá bola uvedená na trh minulý rok.

„Základ pre Romb bol vyvinutý v úzkej spolupráci so spoločnosťou Pholc. Formulovali sme koncept s použitím tvarov vlnitej lepenky, materiálu, ktorý často používame pri stavbe architektonických prototypov. Romb sa začal formovať a všetci sme cítili, že to má sofistikovaný význam, ktorý sme hľadali. Výsledkom je tak svietidlo, ako aj dizajnový objekt, najmä Mini,“ uviedol na oficiálnej stránke Mats Broberg.

Lampa sa dodáva v rôznych farbách. Okrem iného aj v odtieňoch vanilla, cotton, cumin alebo blue stone, ktoré nechávajú vyniknúť ryhovaný profil Romb Mini. „Pohodlné a chytré. Použite ho ako ústredný prvok na jedálenskom stole alebo ako spoločníka na príborníku,“ dodáva na záver značka Pholc.

Napíšte nám do komentára, v akej farbe by lampa Romb Mini najviac zapadla do vášho interiéru.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 2x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie